Wasmachine of Witgoed reparatie Utrecht.

Bent u op zoek naar een witgoed reparateur die snel en deskundig een wasmachine reparatie Utrecht kan uitvoeren? Dan kunt u witgoedserviceholland.nl inschakelen voor uw witgoed reparaties. Wij zijn gespecialiseerd in witgoed reparaties. Onze gedreven monteurs zijn gespecialiseerd in verschillende soorten merken witgoed. U kunt deze op onze website vinden met meer informatie.

monteur online Momenteel 3 witgoed monteurs beschikbaar in Utrecht.

Meer dan 30 jaar ervaring

Wasmachine reparatie
Koelkast reparatie
Vaatwasser reparatie
Droger reparatie
Ervaren monteurs

Bel naar: 085-0193305

Direct een afspraak maken
Alle merken & soorten witgoed
100% eerlijke storing diagnose(s)

Géén voorrijkosten
Géén parkeerkosten
Vroeg gebeld? Vandaag hersteld!

Meer dan 30 jaar ervaring
Beste in wasmachine reparatie
Professioneel & betrouwbaar

Professionele en vriendelijke witgoed monteur,
wij repareren alle soorten storingen bij wasmachines, vaatwassers, drogers, wasdroogcombinaties & meer.

Het komt vaak ongelegen uit wanneer uw witgoed een defect of mankement oploopt. Vaak is de enige oplossing een reparatie of een onderdeel vervangen. Een witgoed reparatie van witgoedserviceholland.nl is een snelle en goede oplossing voor uw probleem. Wij kunnen elk witgoed probleem oplossen. Bij ons kunt u rekenen op hoge betrouwbaarheid en betrouwbare monteurs. Onze monteurs geven altijd een 100% eerlijke storingsdiagnose.

West Noordwest
Overvecht Noordoost
Oost Binnenstad
Zuid Zuidwest
Leidsche Rijn Vleuten-De Meern

 

Twijfelt u of wij ook in uw regio werkzaam zijn? Aarzel niet en neem contact op!

Witgoed reparatie Utrecht

Alle regio’s rondom Utrecht (+25km). Geen voorrijkosten.

Wij hebben een assortiment van standaard onderdelen. Onze voorraad is dus groot en bevat originele onderdelen. Wij hebben verder direct contact met witgoedfabrikanten. Dit is waarom wij snel kunnen handelen en uw een vervangende onderdeel kunnen aanleveren indien dit nodig is.

Ondertussen zijn wij al 15 jaar lang werkzaam in Utrecht en omgeving. Wij hebben meerdere gespecialiseerde monteurs in huis, ook bij u in de buurt. Onze nummer 1 prioriteit is u zo snel en goed mogelijk te helpen. Ons doel is om uw witgoed weer zo snel mogelijk intact zien. Maak online of telefonisch nu uw witgoed reparatie Utrecht afspraak.

utrecht witgoed reparatie

Mogen wij u terugbellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wasmachine reparatie Utrecht

Het komt altijd ongelegen uit wanneer uw wasmachine een storing of een mankement oploopt. De oplossing is vaak simpel. Een onderdeel vervangen of een reparatie kan uw probleem verhelpen. Iedereen vreest langdurige- of logistieke problemen. Echter, een simpele wasmachine reparatie Utrecht door één van onze betrouwbaare monteurs kan uw probleem al oplossen. Bent u bang dat een wasmachine reparatie een hoop geld gaat kosten. Dit is niet nodig. In vrijwel alle gevallen is een wasmachine reparatie een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe wasmachine!

Wij repareren alle soorten merken en storingen van elk type wasmachine!

wasmachine reparatie utrecht

Bekende problemen bij wasmachine:

Na het wassen ruikt de was niet fris
De wasmachine piept bij het centrifugeren
Programma blijft hangen
De wasmachine geeft water, maar draait niet
De wasmachine centrifugeert niet na programma

Herkent u een van de bovenstaande problemen?
Neem dan contact op, wij kunnen alle soorten problemen aan uw witgoed apparaat repareren.
Al 15 jaar lang werkzaam in Utrecht en omgeving.

Maak direct een afspraak! Bel ons of maak online een afspraak

Bij ons kunt u altijd rekenen op een 100% eerlijke diagnose van onze wasmachine monteurs. Wij zijn onderhand al 15 jaar lang actief in Utrecht en omgeving met onze wasmachine reparatie service. Wij helpen u graag als u woont in Utrecht of in de omgeving van Utrecht. Onder andere de Binnenstad, Oost, Leidsche Rijn, West, Overvecht, Zuid, Noordoost, Zuidwest, Noordwest en Vleuten-De Meern.

U hoeft alleen een afspraak te maken. U kunt zowel telefonisch, als online een afspraak maken bij ons. Wij zorgen er dan voor dat er zo snel mogelijk een ervaren wasmachine reparateur bij u thuis komt. U kunt bij ons aangeven wanneer het u het beste uitkomt. Wij zijn zeer flexibel wat betreft afspraken inplannen.

Bent u het zoeken op het internet zat naar de oplossing van het probleem aan uw wasmachine? Zit u vast? Twijfel niet langer en schakel nu één van onze betrouwbaare monteurs in voor uw wasmachine reparatie Utrecht. U zult versteld staan over hoe snel wij uw defecte wasmachine kunnen repareren. Wij zijn daarnaast zeer voordelig met onze witgoed service. Wij rekenen geen voorrijkosten en geen parkeerkosten. Wij rekenen slechts geld voor de storingsdiagnose, de reparatiekosten en een half uur arbeidsloon.

Indien er een onderdeel vervangen moet worden, wordt dit eerst met u besproken door de monteur. U betaald dan extra voor het onderdeel. De monteur bespreekt de prijsopgave uiteraard met u en wacht op uw akkoord voordat hij verder gaat met de reparatie. Dit doen wij zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Wij hanteren een 100% transparante werkwijze. Indien er geen onderdelen nodig zijn, betaald u alleen 69 euro. Dit is voor de reparatiekosten, half uur arbeidsloon en de diagnose die de monteur opstelt.

U kunt bij ons zowel pinnen, als contant betalen bij het afrekenen. De keuze ligt geheel aan u. Wij hebben echter wel een voorkeur aan pinnen.

Het kan zo zijn dat de reparatie financieel niet verstandig is. Dit zal de monteur u eerlijk vertellen. Wij willen u namelijk reparatiekosten besparen. Het kan voorkomen dat het kopen van een nieuwe wasmachine slimmer is dan een nieuw onderdeel erin zetten of dergelijk.

Voorrijkosten en parkeerkosten worden niet in rekening gebracht
100% betrouwbaare en betrouwbare reparateur
Direct beschikbaar

wasmachine reparatie utrecht

Vaatwasser reparatie Utrecht

Tegenwoordig is een vaatwasser een vast onderdeel in elk huishouden. Het kan veel tijd en moeite besparen. Zeker in een groot huishouden met kinderen of een bedrijf met personeel. Hier kan de afwas zich opstapelen tot een grote berg van vies servies.

Wanneer de vaatwasser kapot gaat is dit dus ontzettend vervelend en kan dit zelfs hinderlijk zijn. Een oplossing kan een simpele vaatwasser reparatie Utrecht zijn door één van onze betrouwbare monteurs. Wij willen net als u, uw vaatwasser weer werkend zien.

Bij één van de onderstaande problemen kunt u contact opnemen met ons voor een vaatwasser reparatie Utrecht. Voor vakkundig raad kunt u bij één van onze experts terecht. Wij helpen u heel graag verder.

vaatwasser reparatie utrecht

Monteur komt bij u thuis

Tot 63,3% goedkoper

Betrouwbare monteur

Problemen die vaak voorkomen bij vaatwassers:

De vaatwasser maakt niet goed schoon
De vaatwasser droogt niet goed
De vaatwasser is aangetast
De vaatwasser stinkt
De vaatwasser gaat niet aan

Maak snel een afspraak voor uw vaatwasser reparatie Utrecht. Contacteer ons telefonisch of online voor een afspraak.

Droger reparatie Utrecht

In Nederland is een droger een noodzakelijk onderdeel in elk huishouden. We kunnen er haast niet zonder. Kleding ophangen is lastig met het tekort aan zon in ons kikkerlandje. Wanneer uw droger een defect oploopt is dit zeer vervelend. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk uw droger weer werkend wilt zien. Wij willen dat ook. Een simpele droger reparatie Utrecht door één van onze ervaren monteurs is de oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in wasdroger reparaties. Onze betrouwbaare reparateurs hebben een hoge kennisniveau wat betreft wasdrogers. Dit is te danken aan bijscholing in witgoed reparaties en ervaring in het vak.

droger reparatie utrecht

Geen voorrijkosten en parkeerkosten

100% betrouwbare monteur

Reparatie bij u thuis

Bekende problemen bij wasdrogers:

De wasdroger droogt niet goed
De wasdroger start niet meer
De wasdroger bromt, maar draait niet
De wasdroger stopt zijn programma, voordat de was droog is

Herkent u één van de bovenstaande problemen? Neem dan contact met ons op voor een wasdroger reparatie Utrecht. Wij zijn al 15 jaar lang actief in Utrecht en omgeving. Maak direct een afspraak! Maak telefonisch of online een afspraak bij ons.

Witgoed monteur Utrecht

Bij een storing of defect kunt u een afspraak maken. Dit kan online en telefonisch en is binnen enkele minuten gedaan.

Onze werkwijze bij Witgoedservice Holland:

1. Telefonisch of online een afspraak maken
2. Onze betrouwbaare monteur komt bij u thuis
3. De monteur stelt een 100% eerlijke storingsdiagnose op
4. De monteur maakt een persoonlijke prijsopgave
5. De monteur communiceert de prijsopgave naar u toe. Hij gaat pas verder met de reparatie nadat u akkoord geeft.

Samen met onze betrouwbaare witgoed monteurs streven wij ernaar om uw witgoed zo snel mogelijk weer werkend te zien. Onze reparateurs hebben een hoge kennisniveau. Dit is door extra scholing van de witgoedfabrikant en praktische ervaring. Hierdoor kunnen zij uw defecte witgoed snel en goed repareren.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een witgoed reparatie?

U kunt via de website door middel van het aanvraag formulier een reparatie afspraak aanvragen. Ook kunt u telefonisch een afspraak inplannen.

Wat zijn de tarieven voor een witgoed reparatie?

Bij ons geldt er een all-in prijs van €69,-. In dit tarief krijgt u een volledige diagnose, 15 minuten reparatie tijd en betaalt u verder geen voorrij-kosten! Voor ieder kwartier extra dat de monteur nodig heeft voor de reparatie betaalt u €24,50.

Heb ik garantie op de uitgevoerde witgoed reparatie en/of onderdelen die geleverd zijn?

Wij hanteren een garantietermijn van 3 maanden voor reparaties. Als er onderdelen zijn gebruikt krijgt u 1 jaar garantie op het onderdeel.

Hoe kan ik mijn witgoed reparatie afspraak annuleren en zijn daar kosten aan verbonden?

U kunt uw witgoed afspraak telefonisch annuleren of een berichtje achter te laten via Whatsapp (0686681181). Houdt er wel rekening mee dat er annuleringskosten in rekening gebracht kunnen worden.

herman repareert witgoed reparatie
witgoed monteur
jonathan repareert een wasmachine