Wasmachine of Witgoed reparatie Rotterdam.

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare witgoed reparateur in Rotterdam of omgeving? Schakel ons dan in van witgoedserviceholland.nl voor uw witgoed reparatie? Wanneer uw witgoed apparaat een mankement of defect treft, kan een reparatie of een onderdeel vervangen het reddingsmiddel zijn. Wij zijn gespecialiseerd in witgoed reparaties en beschikken over getalenteerde monteurs met een hoog kennisniveau wat betreft witgoed reparaties. Wij staan garant voor hoge betrouwbaarheid en ervaren monteurs. Onze monteur geven u altijd een 100% eerlijke storingsdiagnose.

monteur online Momenteel 3 witgoed monteurs beschikbaar in Rotterdam.

Meer dan 30 jaar ervaring

Wasmachine reparatie
Koelkast reparatie
Vaatwasser reparatie
Droger reparatie
Ervaren monteurs

Bel naar: 085-0193305

Direct een afspraak maken
Alle merken & soorten witgoed
100% eerlijke storing diagnose(s)

Géén voorrijkosten
Géén parkeerkosten
Vroeg gebeld? Vandaag hersteld!

Meer dan 30 jaar ervaring
Beste in wasmachine reparatie
Professioneel & betrouwbaar

Professionele en vriendelijke witgoed monteur,
wij repareren alle soorten storingen bij wasmachines, vaatwassers, drogers, wasdroogcombinaties & meer.

Wij zijn in bezit van een grote voorraad met een standaard selectie aan originele witgoed onderdelen. Wij hebben direct contact met witgoedfabrikanten, waardoor wij snel kunnen handelen en indien dit nodig zou zijn u een onderdeel aanleveren.

Stadscentrum Delfshaven
Overschie Noord
Hillegersberg-Schiebroek Kralingen-Crooswijk
Feijenoord IJsselmonde
Prins Alexander Charlois
Hoogvliet Hoek van Holland

 

Twijfelt u of wij ook in uw regio werkzaam zijn? Aarzel niet en neem contact op!

Rotterdam witgoed

Alle regio’s rondom Rotterdam (+25km). Geen voorrijkosten.

Wij zijn ondertussen 15 jaar lang werkzaam in Rotterdam en omgeving. Ook bij u in de buurt! Wij streven ernaar om u zo snel en goed mogelijk te helpen. Bel of maak online nu uw witgoed of wasmachine reparatie afspraak Rotterdam.

Mogen wij u terugbellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wasmachine reparatie Rotterdam

Ongeveer 95% van de Nederlanders is in bezit van een wasmachine. Dit percentage groeit met de dag. Wanneer de wasmachine ermee ophoudt stapelt niet alleen de vieze was op, maar ook de frustratie. Dit is echter helemaal niet nodig! Een mankement of storing is zo opgelost met een simpele wasmachine reparatie Rotterdam door één van onze betrouwbaare monteurs. Onze betrouwbare monteurs kunnen alle wasmachine problemen verhelpen.

Wij repareren alle soorten merken en storingen van elk type wasmachine!

wasmachine reparatie rotterdam

Bekende problemen bij wasmachines:

Na het wassen ruikt de was niet fris
De wasmachine piept bij het centrifugeren
Programma wasmachine blijft vasthaken
De wasmachine geeft water, maar draait niet meer
De wasmachine centrifugeert niet meer na programma

Herkent u één van de bovenstaande problemen?
Neem dan contact met ons op voor een wasmachine reparatie Rotterdam.

15 jaar ervaring in wasmachine reparaties in Rotterdam en omgeving! Maak snel een afspraak bij één van onze betrouwbaare monteurs. Bel ons of maak online een afspraak.

Het kan zijn dat u nog twijfelt. Vreest u voor hoge reparatiekosten? Dit is niet nodig, zeker niet bij ons. Wij zijn namelijk maar liefst 63,3% voordeliger! Dit komt omdat wij geen voorrijkosten en parkeerkosten in rekening brengen. Twijfel dus niet langer en maak nu uw wasmachine reparatie Rotterdam afspraak! Dit kan binnen enkele minuten door te bellen of online uw storing melden.

Wij werken samen met zeer bekwame en vriendelijke monteurs die u een volkomen eerlijke storingsdiagnose geven. Inmiddels zijn wij al 15 jaar werkzaam in Rotterdam en omgeving. Wij werken in ondere andere het Stadscentrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde, Pernis, Rozenburg, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet en Hoek van Holland. Woont u hier in de buurt? Dan sturen wij met alle liefde u een ervaren wasmachine monteur op. U kunt zowel telefonisch, als online een afspraak maken. Wij zijn flexibel wat betreft afspraken inplannen. Maak een wasmachine reparatie afspraak wanneer het U het beste uitkomt.

Bent u helemaal suf van het zoeken naar een gekwalificeerde witgoed reparateur? Schakel dan nu ons in van witgoedserviceholland.nl! Wij hebben talentvolle monteurs die u snel en goed kunnen helpen. Zij geven u altijd een 100% eerlijke diagnose. Verder hebben zij een hoog kennisniveau wat betreft wasmachine reparaties. Dit komt door hun bijscholing bij witgoedfabrikanten en praktische ervaring.

Bij ons staan uw wensen en belangen voorop. Wij willen net als u, uw witgoed apparaat weer zo snel mogelijk werkend zien. Als u nog vragen heeft, kunt u die altijd stellen bij één van onze experts. Wij staan u graag te woord.

Bij ons kunt u uitgaan van gekwalificeerde reparateurs die verstand hebben van wat ze doen en betrouwbaar zijn. Wij zijn zoals eerder verteld is 63,3% goedkoper! Wij rekenen namelijk geen voorrijkosten en parkeerkosten. Wij rekenen 69 euro voor diagnose, half uur arbeidsloon en uiteraard de reparatiekosten.

Indien er een onderdeel vervangen moet worden, wordt dit eerst met u besproken door de monteur. Wij willen niet dat u voor onverwachte verassingen komt te staan. Hij wacht dan ook met reparen totdat u akkoord geeft. (100% transparante werkwijze) Indien er een onderdeel vervangen moet worden, kunnen er extra kosten bij komen. Dit ligt uiteraard aan het onderdeel wat dat bedrag is. De monteur zal dit netjes met u bespreken aan de hand van een prijsopgave.

De monteur kan ook iets ander vaststellen in zijn diagnose. Het kan voorkomen dat een reparatie financieel niet verstandig is. Dit kan liggen aan de prijs van een onderdeel of iets anders. De reparateur zal dit met u bespreken. Wij denken met u mee en willen niet dat u onnodig kosten maakt.

Bij het afrekenen kunt u zowel pinnen, als contant betalen. Onze voorkeur ligt bij pinnen, maar u mag dit natuurlijk helemaal zelf bepalen. Voor eventuele vragen kunt u ons altijd contacteren. Wij helpen u graag verder.

Monteur komt op locatie
Tot 63,3% goedkoper
100% betrouwbare monteur

wasmachine reparatie rotterdam

Vaatwasser reparatie Rotterdam

Een vaatwasser is een noodzakelijke accessoire in veel gevallen. Door het drukke leven is tijd iets kostbaars. Met de hand afwassen kan veel tijd en moeite kosten. Zeker bij restaurants, hotels, grote huishoudens of bedrijven met personeel. Wanneer de vaatwasser een defect oploopt kan dat in zo een geval niet alleen vervelend zijn, maar ook nog eens hinderlijk. Een reparatie of het vervangen van een onderdeel kan uw reddingsmiddel zijn.

Het is dan ook evident dat u zo snel mogelijk het defect of mankement wilt verhelpen. Dit kan met behulp van één van onze ervaren monteur die een simpele vaatwasser reparatie Rotterdam uitvoeren.

U kunt ons nu inschakelen voor uw vaatwasser reparatie Rotterdam! Wij sturen één van onze betrouwbaare monteurs bij u op de stoep. Met afspraken maken zijn wij flexibel dus laat ons weten wat U het beste uitkomt.

vaatwasser reparatie rotterdam

Geen voorrijkosten en parkeerkosten (geen starttarief)

100% betrouwbare reparateur

Monteur komt bij u thuis (snel en gemakkelijk!)

Bekende problemen bij vaatwassers:

De vaatwasser droogt niet goed
De vaatwasser is aangetast
De vaatwasser ruikt niet fris
De vaatwasser gaat niet aan
De vaatwasser blijft draaien
De vaatwasser sproeit niet

Herkent u één van bovengenoemde problemen? Neem dan contact met ons op voor een vaatwasser reparatie Rotterdam. Maak direct een afspraak! 15 jaar ervaring in witgoed reparaties. Contacteer ons telefonisch of online voor een afspraak.

Droger reparatie Rotterdam

Wanneer u net uw wasgoed heeft gedraaid wilt u dat zo snel mogelijk weer drogen. Het zit dan zeker tegen wanneer uw droger u in de steek laat. De was ophangen in de tuin of balkon is niet een voor de hand liggende optie, aangezien de zon niet vaak schijnt in ons kikkerlandje. Een wasdroger storing of defect is snel op te lossen door een reparatie of een onderdeel vervangen.

Wij zijn gespecialiseerd in droger reparaties. Wij kunnen alle droger defecten verhelpen. Dit doen mij met behulp van één van onze ervaren monteurs die een simpele droger reparatie Rotterdam bij u uitvoeren.

droger reparatie rotterdam

100% betrouwbare monteur

Ruim 63,3% goedkoper

Direct beschikbaar

De meest voorkomende problemen bij drogers:

De droger droogt niet optimaal
De droger start niet meer
De droger maakt geluid, maar draait niet meer
Programma droger stopt, voordat programma klaar is

Herkent u één van deze problemen? Neem dan contact met ons op voor een droger reparatie Rotterdam. 15 jaar ervaring in witgoed reparaties in Rotterdam en omgeving. Maak direct uw droger reparatie service afspraak. U kunt ons telefonisch of online bereiken.

Witgoed monteur in Rotterdam

Bel of meld uw storing online! U kunt binnen enkele minuten een afspraak inplannen naar uw keuze. Wij sturen u dan een betrouwbaare monteur op de stoep.

De snelle werkwijze van witgoedserviceholland.nl:

1. Bel of maak online een afspraak binnen enkele minuten
2. Onze gespecialiseerde monteur komt bij u op de stoep
3. De monteur stelt een persoonlijke diagnose op
4. De monteur maakt een prijsopgave
5. Hij legt u deze uit en bij akkoord begint de monteur aan de reparatie van uw witgoed

Wij werken met betrouwbare witgoedmonteurs. Onze ervaren reparateurs hebben een hoog kennisniveau. Dit is te danken aan hun extra scholing in witgoed reparaties en ervaring in het vak. Wij streven ernaar om u zo goed en snel mogelijk te helpen. Wij willen net als u weer uw witgoed werkend zien.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een witgoed reparatie?

U kunt via de website door middel van het aanvraagformulier een reparatie afspraak aanvragen. Ook kunt u telefonisch een afspraak inplannen.

Wat zijn de tarieven voor een witgoed reparatie?

Bij ons betaalt u een vast starttarief van 69 euro. In het tarief zit een volledige diagnose en 15 minuten reparatietijd.

Heb ik garantie op de uitgevoerde witgoed reparatie en/of onderdelen die geleverd zijn?

Wij hanteren een garantietermijn van 3 maanden voor reparaties. Als er onderdelen zijn gebruikt krijgt u 1 jaar garantie op het onderdeel.

Hoe kan ik mijn witgoed reparatie afspraak annuleren en zijn daar kosten aan verbonden?

Annuleren kan alleen telefonisch of via Whatsapp (0686681181). Annuleren kan bij ons altijd, echter betaalt u annuleringskosten als uw afspraak binnen 72 uur zal plaatsvinden. Annuleren binnen 24 uur voor uw afspraak betaalt u €69,- en annuleren binnen 72 uur voor de afspraak betaalt u €25,-. Afspraken daarbuiten kunt u wel kosteloos annuleren.

herman repareert witgoed reparatie
witgoed monteur
jonathan repareert een wasmachine