Wasmachine of Witgoed reparatie Lelystad.

Bent u het internet aan het surfen naar een geschikte witgoed monteur in Lelystad en omgeving? Schakel ons dan in van witgoedserviceholland.nl voor uw witgoed reparatie service. Heeft uw witgoed apparaat een storing of defect getroffen? Dan zijn wij uw reddingsmiddel! Wij staan voor u klaar. Een witgoed probleem kan al snel opgelost worden door een reparatie of het vervangen van een onderdeel. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in witgoed reparaties en hebben een hoog kennisniveau. Bij ons kunt u rekenen op betrouwbare monteurs die altijd 100% eerlijke diagnoses kunnen geven.

monteur online Momenteel 4 witgoed monteurs beschikbaar in Lelystad.

Meer dan 30 jaar ervaring

Wasmachine reparatie
Koelkast reparatie
Vaatwasser reparatie
Droger reparatie
Ervaren monteurs

Bel naar: 085-0193305

Direct een afspraak maken
Alle merken & soorten witgoed
100% eerlijke storing diagnose(s)

Géén voorrijkosten
Géén parkeerkosten
Vroeg gebeld? Vandaag hersteld!

Meer dan 30 jaar ervaring
Beste in wasmachine reparatie
Professioneel & betrouwbaar

Professionele en vriendelijke witgoed monteur,
wij repareren alle soorten storingen bij wasmachines, vaatwassers, drogers, wasdroogcombinaties & meer.

Wij beschikken over een grote selectie van originele onderdelen. Onze selectie is gemaakt op basis van jarenlange ervaring. Met dank aan onze directe contact met witgoed fabrikanten kunnen wij snel handelen en u snel van een onderdeel aanleveren.

Atolwijk Bolder
Boswijk Botter
Kustwijk Lelystad-Haven
Warande Stadshart
Waterwijk / De Landerijen Zuiderzeewijk

 

Staat uw wijk er niet bij? Geen zorgen! Bel ons om erachter te komen of we ook bij u in de buurt werkzaam zijn. Bel of maak online een afspraak door uw storing te melden.

Lelystad witgoed

Alle regio’s rondom Lelystad (+25km). Geen voorrijkosten.

Inmiddels zijn wij al 15 jaar actief in Lelystad en omgeving. Onze betrouwbaare monteurs zijn ook werkzaam bij u in de buurt! Wij hebben een streven naar hoge betrouwbaarheid en willen u zo snel en goed mogelijk helpen. Maak telefonisch of online direct uw witgoed of wasmachine reparatie afspraak Lelystad.

Mogen wij u terugbellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wasmachine reparatie lelystad

Het is uiteraard super vervelend wanneer uw wasmachine een mankement of storing treft. Naast de vieze was, stapelt ook uw frustratie op. Dit is echter niet nodig. Wij kunnen alle storingen en mankementen verhelpen door een eenvoudige reparatie door één van onze betrouwbaare monteurs.

Twijfelt u nog? Vreest u voor torenhoge reparatiekosten? Dat is helemaal niet nodig! Zeker niet bij ons. Wij zijn 63,3% goedkoper, dit is te danken aan het feit dat wij geen voorrijkosten en parkeerkosten in rekening brengen. Twijfel dus niet langer en maak direct uw wasmachine reparatie Lelystad afspraak! Uw kunt bij ons binnen enkele minuten een afspraak inplannen. Bel of maak online een afspraak!

Wij repareren alle soorten merken en storingen van elk type wasmachine!

wasmachine reparatie lelystad

Bekende problemen bij wasmachines:

Na het wassen ruikt de was niet fris
De wasmachine piept bij het centrifugeren
Programma wasmachine blijft vasthaken
De wasmachine geeft water, maar draait niet meer
De wasmachine centrifugeert niet meer na programma

Herkent u één van de bovenstaande problemen?
Neem dan contact met ons op voor een wasmachine reparatie Lelystad.

15 jaar ervaring in wasmachine reparaties in Lelystad en omgeving! Maak snel een afspraak bij één van onze betrouwbaare monteurs. Bel ons of maak online een afspraak

Onze gedreven en gespecialiseerde monteurs geven altijd een volkomen eerlijke diagnose. Wij zijn inmiddels al 15 jaar lang actief in Lelystad en omgeving. Woont u hier in de buurt? Wij sturen u meteen een ervaren wasmachine reparateur bij u op de stoep. Bel of maak online een afspraak. Wij zijn zeer flexibel wat betreft afspraken inplannen. Maak een afspraak wanneer het U het beste uitkomt.

Bent u het zoeken zat naar een gewalificeerde witgoed monteur? U kunt ons van witgoedserviceholland.nl inschakelen voor uw reparatie. Wij hebben ervaren en gespecialiseerde monteurs die uw witgoed goed en snel kan repareren. Onze monteurs geven altijd een volkomen eerlijke storingsdiagnose. Verder beschikken onze monteurs over een hoog kennisniveau. Ze hebben bij extra scholing gehad van producenten van witgoed en praktische ervaring.

Uw wensen en belangen staat bij ons bovenaan. Wij willen net als u, uw witgoed weer werkend zien. Voor overige vragen kunt u ze altijd stellen bij onze experts. Wij helpen u graag verder.

U kunt bij ons uitgaan van reparateurs die weten wat ze doen en hoge betrouwbaarheid. Wij zijn 63,3% goedkoper. Zoals eerder verteld rekenen wij geen voorrijkosten en parkeerkosten. Wij brengen alleen 69 euro in rekening voor de diagnose, 15 minuten arbeidsloon en de kosten van de reparatie zelf.

Het blijft ook bij 69 euro, indien er geen onderdeel vervangen moet worden. Zo wel? Dan wordt dit altijd eerst netjes met u besproken door onze monteur. Wij willen namelijk niet dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Onze monteur wacht altijd af op uw akkoord voordat hij verder gaat met repareren. Wij werken op basis van een 100% transparante werkwijze. Ingeval er een onderdeel vervangen moet worden, kunnen er kosten bijkomen. De kosten liggen aan het onderdeel. Onze monteur zal dit altijd met u vooraf netjes bespreken.

Het kan ook voorkomen dat de monteur iets ander vaststelt in zijn diagnose. Een reparatie kan in uw nadeel werken. Dit kan bijvoorbeeld liggen aan de kosten van een duur onderdeel. De monteur zal dit met u bespreken aan de hand van een prijsopgave. Hij zal zijn advies geven. Wij denken met u mee en willen niet dat u onnodige kosten maakt.

Bij het afrekenen kunt u zowel pinnen, als contant betalen. Onze voorkeur ligt bij pinnen, maar u mag dit uiteraard helemaal zelf bepalen. Voor eventuele vragen kunt u ons altijd contacteren. Wij staan u graag te woord.

Monteur komt op locatie
Tot 63,3% goedkoper
100% betrouwbare monteur

wasmachine reparatie lelystad

Vaatwasser reparatie lelystad

Voor mensen met weinig tijd is een vaatwasser ideaal. Met de hand afwassen kost niet alleen veel tijd, maar ook moeite. Zeker in gevallen zoals restaurants, hotels, bedrijven en grote huishoudens. Wanneer uw vaatwasser een defect of mankement oploopt, is dat heel vervelend. Wij willen net als u weer uw vaatwasser werkend zien. Een simpele reparatie door één van onze ervaren monteurs is uw reddingsmiddel.

Het is dan ook evident dat u zo snel mogelijk het defect of mankement wilt verhelpen. Dit kan met behulp van één van onze betrouwbaare monteur die een simpele vaatwasser reparatie Lelystad uitvoeren.

U kunt ons nu inschakelen voor uw vaatwasser reparatie Lelystad!. Wij sturen één van onze betrouwbaare monteurs bij u op de stoep. Met afspraken maken zijn wij flexibel dus laat ons weten wat U het beste uitkomt.

vaatwasser reparatie lelystad

Geen voorrijkosten en parkeerkosten

100% betrouwbare monteur

Monteur komt bij u op de stoep

Bekende problemen bij vaatwassers:

De vaatwasser droogt niet goed
De vaatwasser is aangetast
De vaatwasser stinkt
De vaatwasser gaat niet aan
De vaatwasser blijft draaien
De vaatwasser sproeit niet

Herkent u één van bovengenoemde problemen? Neem dan contact met ons op voor een vaatwasser reparatie Lelystad. Maak direct een afspraak! 15 jaar ervaring in witgoed reparaties. Contacteer ons telefonisch of online voor een afspraak.

Droger reparatie Lelystad

De was ophangen op uw tuin of balkon is alles behalve tijdsbesparend. Daarom is een wasdroger een fantastische uitvinding. Echter, wanneer uw wasdroger een mankement of storing treft is dat heel vervelend. Zo een mankement of storing is makkelijk op te lossen door een reparatie of een onderdeel vervangen.

Gelukkig is dat makkelijk op te lossen door een simpele droger reparatie door één van onze betrouwbaare monteurs. Wij zijn gespecialiseerd in wasdroger reparaties en kunnen alle wasdroger problemen verhelpen.

droger reparatie lelystad

100% betrouwbare monteur

Ruim 63,3% goedkoper

Reparatie bij u op locatie

De meest voorkomende problemen bij wasdrogers:

De droger droogt niet optimaal
De droger start niet meer
De droger maakt geluid, maar draait niet meer
Programma droger stopt, voordat programma klaar is

Herkent u één van deze problemen? Neem dan contact met ons op voor een wasdroger reparatie Lelystad. 15 jaar ervaring in witgoed reparaties in Lelystad en omgeving. Maak direct uw droger reparatie service afspraak. U kunt ons telefonisch of online bereiken.

Witgoed monteur Lelystad

Bel of meld uw storing direct online! U kunt binnen enkele minuten een afspraak inplannen. Wij sturen u dan een gekwalificeerde monteur op de stoep.

De snelle werkwijze van witgoedserviceholland.nl:

1. Bel of maak online een afspraak binnen enkele minuten
2. Onze gespecialiseerde monteur komt bij u op de stoep
3. De monteur stelt een persoonlijke diagnose op
4. De monteur maakt een prijsopgave
5. Hij legt u deze uit en bij akkoord begint de monteur aan de reparatie van uw witgoed

Wij werken met betrouwbare witgoedmonteurs. Onze ervaren reparateurs hebben een hoge kennisniveau. Dit is te danken aan hun extra scholing in witgoed reparaties en ervaring in het vak. Wij streven ernaar om u zo goed en snel mogelijk te helpen. Wij willen net als u weer uw witgoed werkend zien.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een witgoed reparatie?

Een afspraak inplannen kan door middel van het aanvraagformulier op de website of telefonisch via het nummer 085-0193305.

Wat zijn de tarieven voor een witgoed reparatie?

Voor een volledige diagnose met 15 minuten reparatie betaalt u bij ons €69,-. Dit is een all-in prijs. Wij verrekenen verder geen voorrijkosten.

Heb ik garantie op de uitgevoerde witgoed reparatie en/of onderdelen die geleverd zijn?

Ja, wij hanteren een garantietermijn van 3 maanden voor reparatie en 1 jaar op onderdelen.

Hoe kan ik mijn witgoed reparatie afspraak annuleren en zijn daar kosten aan verbonden?

Annulering kan via de telefoon of via een berichtje op Whatsapp (0686681181). Annuleren kan bij ons altijd, echter kunnen er annuleringskosten in rekening gebracht worden. Annuleren binnen 24 uur voor uw afspraak betaalt u €69,- en annuleren binnen 72 uur voor de afspraak betaalt u €25,-. Afspraken daarbuiten kunt u wel kosteloos annuleren.

herman repareert witgoed reparatie
witgoed monteur
jonathan repareert een wasmachine