Wasmachine of Witgoed reparatie Leiden.

Bent u op zoek naar een witgoedmonteur die bedreven en deskundig uw wasmachine reparatie in Leiden kan uitvoeren? Dan kunt u ons, witgoedserviceholland.nl inschakelen. Wij hebben een specialiteit in witgoed reparatie. Wij hebben betrouwbaare monteurs die verschillende soorten merken witgoed kunnen repareren. Zij streven ernaar om u zo snel en goed mogelijk te helpen.

monteur online Momenteel 2 witgoed monteurs beschikbaar in Leiden.

Meer dan 30 jaar ervaring

Wasmachine reparatie
Koelkast reparatie
Vaatwasser reparatie
Droger reparatie
Ervaren monteurs

Bel naar: 085-0193305

Direct een afspraak maken
Alle merken & soorten witgoed
100% eerlijke storing diagnose(s)

Géén voorrijkosten
Géén parkeerkosten
Vroeg gebeld? Vandaag hersteld!

Meer dan 30 jaar ervaring
Beste in wasmachine reparatie
Professioneel & betrouwbaar

Professionele en vriendelijke witgoed monteur,
wij repareren alle soorten storingen bij wasmachines, vaatwassers, drogers, wasdroogcombinaties & meer.

Wanneer uw witgoed een storing of een defect treft, is vaak de enige reddingsmiddel een reparatie of een vervangende onderdeel. Een simpele wasmachine reparatie door één van onze betrouwbaare reparateurs is een snelle en goede oplossing voor uw hinderpaal. Wij beschikken over betrouwbare en vriendelijke monteurs die een hoge kennisniveau hebben wat betreft witgoed.

Binnenstad zuid Binnenstad noord
Stationsdistrict Leiden-Noord
Roodenburgerdistrict Bos- en Gasthuisdistrict
Morsdistrict Boerhaavedistrict
Merenwijkdistrict Stevenshofdistrict

 

Twijfelt u of wij ook in uw regio werkzaam zijn? Aarzel niet en neem contact op!

Leiden witgoed

Alle regio’s rondom Leiden (+25km). Geen voorrijkosten.

Wij hebben een groot assortiment van verschillende witgoed onderdelen in onze voorraad. Dit is te danken aan onze directe contacten met authentieke witgoedfabrikanten. Hierdoor kunnen wij u ook snel een vervangende onderdeel aanleveren. Dat is toch mooi?

Onderhand zijn we al 15 jaar lang actief in Leiden en omgeving. Wij staan voor betrouwbaarheid en deskundige monteurs. Net als u willen wij uw witgoed weer werkend zien. Maak online of telefonisch een afspraak bij ons.

Mogen wij u terugbellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wasmachine reparatie Leiden

Als je wasmachine een defect of storing oploopt is dat altijd vervelend en komt het ongelegen uit. Het kan zijn dat uw wasmachine een vervangende onderdeel voor wasmachine reparatie nodig heeft. Iedereen wilt dat hun mankement zo snel mogelijk opgelost wordt. Zo een defect of storing kan door een makkelijke reparatie opgelost worden door één van onze gespecialiseerde monteurs. Het repareren van uw defecte wasmachine is voordeliger dan u denkt. Aarzel niet, een wasmachine reparatie is namelijk vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe wasmachine.

Wij repareren alle soorten merken en storingen van elk type wasmachine!

Wasmachine reparatie Leiden

Veelvoorkomende problemen wasmachines in Leiden.

Lekkage bij de deur
Na het wassen ruikt de was niet fris
De wasmachine piept bij het centrifugeren
Programma blijft hangen
De wasmachine geeft water, maar draait niet

Herkent u één van deze problemen?
Neem dan contact met ons op voor een wasmachine reparatie Leiden.
Maak direct een afspraak!

Bel ons of maak online een afspraak

Bij witgoedserviceholland.nl staan wij garant voor een betrouwbare monteur die u een eerlijke diagnose geeft. Wist u dat wij ook in u buurt werkzaam zijn? Onze wasmachine reparatie service is al 15 jaar lang werkzaam in de gehele regio van Leiden.

Wij zijn actief in de Binnenstad, Stationsdistrict, Leiden-Noord, Roodenburgerdistrict, Bos- en gasthuisdistrict, Morsdistrict, Boerhaavedistrict, Merenwijkdistrict en Stevenshofdistrict en andere regio’s rondom Leiden en omgeving.

Neem contact met ons op en u heeft zo snel als morgen al een vriendelijke wasmachine monteur bij u thuis. Wij zijn zeer flexibel dus geef aan wanneer de wasmachine reparatie u het beste uitkomt.

Is dat al de zoveelste site die u heeft bezocht? Zoek niet verder. Bij vragen of advies kunt u altijd één van onze experts benaderen.

Wij staan bekend om onze snelle service. Wij zijn daarnaast ook één van de goedkoopste wat betreft witgoed reparaties, maar liefst 63,3% goedkoper in vergelijking met de concurrent.

Dit komt deels omdat wij geen voorrij- en parkeerkosten rekenen. Wij rekenen alleen geld voor de diagnose, reparatiekosten en half uur arbeidsloon. Dit is 69 euro (inclusief BTW.) en hier blijft het bij als u geen vervangende onderdeel nodig heeft.

Wanneer uw wasmachine, vaatwasser of droger een nieuwe onderdeel nodig heeft, wordt dat eerst met u besproken. De monteur legt u de diagnose uit en stelt een prijsopgave op. Dit doen wij zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wij werken op basis van transparantie met de klant!

Bij het einde van de wasmachine reparatie kunt u zowel pinnen, als contant betalen. Voor eventuele vragen kunt u ons altijd contacteren.

Het kan zijn dat een reparatie niet handig is. De kosten kunnen te hoog zijn, waardoor u het beste een nieuwe wasmachine kunt aanschaffen. Onze reparateur zal daar 100% eerlijk in zijn. Wij streven namelijk naar hoge betrouwbaarheid in onze service, we denken graag met u mee wat betreft wasmachine reparatie.

Reparatie op locatie
Tot 63,3% goedkoper
Direct beschikbaar

Wasmachine reparatie Leiden

Vaatwasser reparatie Leiden

Met de hand afwassen? Daar heeft niemand meer tijd voor. Zeker niet in een groot huishouden met kinderen of een groot bedrijf met personeel. De vaatwasser bespaart veel kostbare tijd en moeite. Als de vaatwasser een keer stuk gaat is dit vervelend. Een simpele oplossing voor uw kwestie is een vaatwasser reparatie Leiden door één van onze ervaren monteurs.

U kunt ons inschakelen voor alle problemen met uw vaatwasser. Wij van witgoedserviceholland.nl staan graag voor u klaar met een vaatwasser reparatie Leiden. Wij sturen snel één van onze gespecialiseerde reparateurs bij u thuis langs. Wij zijn flexibel met onze afspraken tijden. Maak direct een vaatwasser reparatie afspraak wanneer het u het beste uitkomt.

Vaatwasser reparatie Leiden

Geen Starttarief

100% betrouwbaare monteur

Reparatie aan huis

De meest voorkomende problemen bij vaatwassers:

Water blijft staan in de vaatwasser
De display reageert niet
Het vaatwasser programma eindigt niet
Het vaatwastablet lost niet goed op
De vaatwasser maakt niet goed schoon

Herkent u één van deze deze problemen? Neem dan contact met ons op voor een vaatwasser reparatie Leiden. Maak snel een afspraak! Contacteer ons telefonisch of online voor een afspraak.

Droger reparatie Leiden

De natte was uit de wasmachine wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer droog hebben. Het zit tegen als uw droger het niet doet. Het weer in Nederland zit ook niet mee, dus het ophangen van de was kunnen we vergeten. Een droger is onmisbaar in de moderne tijdperk. Wij zijn gespecialiseerd in wasdroger & droger reparatie in Leiden. Onze ervaren vakmannen zijn betrouwbaare wasdroger monteurs.

wasdroger reparatie leiden

100% betrouwbare monteur

Ruim 63,3% goedkoper

Direct beschikbaar

De meest voorkomende defecten bij wasdrogers:

De droger droogt niet optimaal
De droger start niet meer
De droger maakt geluid, maar draait niet meer
Programma droger stopt, voordat programma klaar is

Herkent u één van deze deze problemen? Neem dan contact met ons op voor een wasdroger reparatie Leiden. Wij zijn werkzaam in Leiden en omgeving. Maak nu snel een afspraak! U kunt ons telefonisch of online bereiken.

Witgoed monteur Leiden

Neem nu telefonisch contact met ons op en maak een afspraak binnen een paar minuten. Onze reprateur komt uw witgoed repareren aan huis. Dit is zowel gemakkelijk, als snel. Dit bespaart u veel zorgen en kosten zoals transport. Onze werkmethode:

  • 1. Telefonisch of online een afspraak maken
  • 2. Onze gespecialiseerde monteur komt bij u thuis
  • 3. De monteur stelt een diagnose op
  • 4. De monteur maakt een prijsopgave
  • 5. Hij legt u deze uit en bij akkoord begint de monteur aan de reparatie van uw witgoed

Wij werken met betrouwbaare witgoedmonteurs. Onze ervaren reparateurs hebben een hoge kennisniveau. Dit is te danken aan hun extra scholing in witgoed reparaties en ervaring in het vak. Wij doen ons uiterst best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, aarzel niet maar neem direct contact op!

Wat houdt een all-in prijs in?

Bij ons betaalt u 69 euro voor het all-in prijs, hierbij zit een volledige diagnose met 15 minuten reparatie bij inbegrepen. Als de reparatie langer duurt dan 15 minuten, betaalt u €24,50 per kwartier extra.

Als ik twee apparaten of meer heb te repareren, betaal ik dan 1x het all-in prijs?

Het all-in prijs geldt per apparaat. Als u twee apparaten heeft voor reparatie betaalt u 2x het all-in prijs van €69,-

Kan ik zelf een tijdstip bepalen voor een afspraak?

Omdat wij van tevoren niet weten hoelang een monteur nodig heeft voor een klus kunnen wij geen specifiek tijdstip met u afspreken. Wel kunt u kiezen of wij tussen 9:00 – 13:00 of 13:00 17:00 langskomen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij jullie?

U kunt bij ons pinnen of contant afrekenen.

herman repareert witgoed reparatie
witgoed monteur
jonathan repareert een wasmachine