Wasmachine of Witgoed reparatie Houten.

Op zoek naar een gekwalificeerde witgoed monteur die zowel snel, als deskundig uw wasmachine reparatie Houten kan uitvoeren? Schakel dan nu ons in van witgoedserviceholland.nl voor uw witgoed reparatie. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten witgoed reparaties.

monteur online Momenteel 3 witgoed monteurs beschikbaar in Houten.

Meer dan 30 jaar ervaring

Wasmachine reparatie
Koelkast reparatie
Vaatwasser reparatie
Droger reparatie
Ervaren monteurs

Bel naar: 085-0193305

Direct een afspraak maken
Alle merken & soorten witgoed
100% eerlijke storing diagnose(s)

Géén voorrijkosten
Géén parkeerkosten
Vroeg gebeld? Vandaag hersteld!

Meer dan 30 jaar ervaring
Beste in wasmachine reparatie
Professioneel & betrouwbaar

Professionele en vriendelijke witgoed monteur,
wij repareren alle soorten storingen bij wasmachines, vaatwassers, drogers, wasdroogcombinaties & meer.

Het is heel vervelend wanneer uw witgoed apparaat een defect of mankement treft. Het is vrijwel altijd op te lossen door een reparatie of een onderdeel vervangen. Een witgoed reparatie van ons is een snelle en goede oplossing. Wij kunnen alle witgoed problemen oplossen. Wij staan garant voor hoge betrouwbaarheid en vriendelijke monteurs. Onze monteurs geven altijd een 100% eerlijke diagnose.

Houten Tull en ‘t Waal
‘t Goy Schalkwijk

 

Twijfelt u of wij ook in uw regio werkzaam zijn? Aarzel niet en neem contact op!

Houten witgoed

Alle regio’s rondom Houten (+25km). Geen voorrijkosten.

Wij hebben een groot voorraad aan originele witgoed onderdelen. Ons assortiment bestaat uit een standaard selectie. Deze is op basis van 15 jaar ervaring gemaakt. Heeft u een onderdeel nodig die wij toevallig niet in voorraad hebben? Geen zorgen. Wij hebben direct contact met witgoedfabrikanten waardoor wij snel kunnen handelen en u snel van een onderdeel kunnen verschaffen indien dit nodig is.

Inmiddels hebben wij 15 jaar ervaring in witgoed reparaties in Houten en omgeving. Wij hebben meerdere betrouwbaare monteurs in huis, ook bij u in de buurt. Wij streven ernaar om u zo snel en goed mogelijk te helpen. Wij willen net zoals u, uw witgoed apparaat zo snel mogelijk weer werkend zien. Bel of maak online nu uw witgoed reparatie Houten afspraak.

Mogen wij u terugbellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wasmachine reparatie Houten

Ruim 95% Nederlandse huishoudens hebben een wasmachine thuis. Dit is een groot aantal wat met de dag groeit. Een wasmachine heeft een levensduur van 15 tot 20 jaar. Het kan dus wel eens voorkomen dat uw wasmachine een defect of storing treft. Vaak komt dit ongelegen uit. De trommel met vieze wasgoed is net vol.

Niemand zit te wachten op langdurige- of logistieke problemen. Echter, een simpele wasmachine reparatie Houten door één van onze gespecialiseerde monteurs kan uw probleem al snel verhelpen.

Wij repareren alle soorten merken en storingen van elk type wasmachine!

wasmachine reparatie houten

Bekende problemen bij wasmachines:

Na het wassen ruikt de was niet fris
De wasmachine piept bij het centrifugeren
Programma blijft hangen
De wasmachine geeft water, maar draait niet
De wasmachine centrifugeert niet na programma

Herkent u een van de bovenstaande problemen?
Neem dan contact op, wij kunnen alle soorten problemen aan uw witgoed apparaat repareren.

Al 15 jaar lang werkzaam in Houten en omgeving. Maak direct een afspraak! Bel ons of maak online een afspraak.

Bent u bang dat een wasmachine reparatie een hoop geld gaat kosten. Dit is niet nodig. In vrijwel alle gevallen is een wasmachine reparatie een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe wasmachine!

Wij staan garant voor hoge betrouwbaarheid. Onze monteurs geven altijd een 100% eerlijke storingsdiagnose. Inmiddels zijn wij al 15 jaar lang werkzaam in Houten en omgeving. Wij helpen u graag als u in Houten woont of in de omgeving van Houten. Wij komen in onder andere Houten Noord-West, Houten Noord-Oost, Houten Zuid-West, Houten buitengebied, ‘t Goy, ‘t Goy Buitengebied, Tull en ‘t Waal, Tull en ‘t Waal Buitengebied, Schalkwijk en Schalkwijk Buitengebied. Woont u hier in de buurt? Wij helpen u graag.

Een afspraak maken is gemakkelijk bij ons. Het kan zowel telefonisch, als online. Wij zorgen ervoor dat er een bedreven en betrouwbare monteur bij u thuis komt. Wij zijn flexibel, dus maak een afspraak wanneer het u het beste uitkomt.

Bent u suf van het zoeken naar een goede witgoed bedrijf op internet? Zit u vast? Aarzel niet langer en schakel ons nu in voor uw wasmachine reparatie Houten. U zult versteld staan over hoe snel wij uw defecte wasmachine kunnen repareren. U rekening bij ons zal voordelig zijn. Wij rekenen namelijk geen voorrijkosten en geen parkeerkosten. Wij rekenen slechts 69 euro voor de storingsdiagnose, de reparatiekosten en een 15 minuten arbeidsloon.

Het kan zijn dat er een onderdeel vervangen moet worden. De reparateur bespreekt dit vooraf netjes met u. Dit doet hij met behulp van een prijsopgave en diagnose. Hij In overleg met u gaat hij verder met de reparatie. Wij willen niet dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wij hanteren een 100% transparante aanpak.

Bij het afrekenen kunt u zowel pinnen, als contant betalen. De keuze ligt geheel aan u. Wij hebben echter wel een voorkeur aan pinnen.

Het kan zich voordoen dat de monteur in zijn diagnose vaststelt dat een reparatie financieel niet verstandig is. Onze monteur geeft u een 100% eerlijke storingsdiagnose. Wij willen niet dat u onnodige reparatiekosten maakt. Wij denken met u mee.

Voorrijkosten en parkeerkosten worden niet in rekening gebracht
100% bedreven en vriendelijke reparateur
Meteen beschikbaar

wasmachine reparatie houten

Vaatwasser reparatie Houten

Een vaatwasser is een tijdbesparende accessoire. Het kan veel tijd en moeite besparen. Zeker in een groot gezin, een bedrijf met personeel, restaurants en hotels.

Wanneer de vaatwasser u in de steek laat is dit heel akelig en zelfs hinderlijk. De vieze was stapelt zich op, net zoals uw frustratie. Een reddingsmiddel kan een vaatwasser reparatie Houten zijn door één van onze betrouwbaare monteurs. Wij willen net zoals u, uw vaatwasser weer zien functioneren.

vaatwasser reparatie houten

Monteur komt bij u thuis

Tot 63,3% goedkoper

100% betrouwbare monteur

Problemen die vaak voorkomen bij vaatwassers:

De vaatwasser maakt niet goed schoon
De vaatwasser droogt niet goed
De vaatwasser is aangetast
De vaatwasser ruikt niet fris
De vaatwasser gaat niet aan

Bij één van de bovengenoemde problemen kunt u contact opnemen met ons voor een vaatwasser reparatie Houten. Voor vakkundig raad kunt u bij één van onze experts terecht. Wij helpen u heel graag verder. Maak snel een afspraak voor uw vaatwasser reparatie Houten. Contacteer ons telefonisch of online voor een afspraak.

Droger reparatie Houten

Een wasdroger is een opkomend witgoed apparaat. Steeds meer huishoudens beschikken over een droger. Het is handig, zeker met het weer waar we niet op kunnen rekenen.

Het is heel vervelend wanneer de droger ermee ophoudt. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk uw droger weer werkend wilt zien. Wij willen dat ook. Een simpele wasdroger reparatie Houten door één van onze gedreven monteurs is een geschikt reddingsmiddel. Wij zijn gespecialiseerd in wasdroger reparaties. Onze betrouwbaare reparateurs hebben een hoog kennisniveau wat betreft wasdrogers. Dit is te danken aan extra scholing in witgoed reparaties en praktische ervaring.

droger reparatie houten

Geen voorrijkosten en parkeerkosten

Reparatie bij u thuis

Ruim 63,3% goedkoper

Bekende problemen bij drogers:

De wasdroger droogt niet goed
De wasdroger start niet meer
De wasdroger bromt, maar draait niet
De wasdroger stopt zijn programma, voordat de was droog is

Herkent u één van de bovenstaande problemen? Neem dan contact met ons op voor een wasdroger reparatie Houten. Rijk aan 15 jaar ervaring in witgoed reparaties. Maak direct een afspraak! Maak telefonisch of online een afspraak bij ons.

Witgoed monteur in Houten

Bij een storing of defect kunt u een afspraak maken. Dit kan zowel online, als telefonisch en is binnen enkele minuten gedaan.

Hoe gaan wij te werk bij witgoedserviceholland.nl?:

1. Telefonisch of online een afspraak maken
2. Onze betrouwbaare monteur komt bij u thuis
3. De monteur stelt een 100% eerlijke storingsdiagnose op
4. De monteur maakt een persoonlijke prijsopgave
5. De monteur communiceert de prijsopgave naar u toe. Hij gaat pas verder met de reparatie nadat u akkoord geeft.

Samen met onze betrouwbare witgoed monteurs streven wij ernaar om uw witgoed zo snel mogelijk weer werkend te zien. Onze reparateurs hebben een hoog kennisniveau. Dit is door extra scholing van de witgoedfabrikant en praktische ervaring. Hierdoor kunnen zij uw defecte witgoed snel en goed repareren. Twijfel niet langer en maak nu uw service afspraak!

Hoe maak ik een reparatie afspraak?

Als u een afspraak wilt inplannen kan dat op twee manier. Middels het aanvraagformulier op de website of telefonisch via het nummer 085-0193305.

Wat houdt het all-in prijs van een witgoed reparatie in?

Wij hanteren maar een all-in prijs van €69,- voor een volledige diagnose en 15 minuten reparatietijd. Heeft de monteur langer nodig van 15 minuten reparatie? Dan betaalt u per 15 minuten €24,50 extra. Er kunnen ook eventueel onderdeelkosten bij komen.

Hoe kan ik mijn witgoed reparatie afspraak annuleren?

Annuleren kan alleen telefonisch of via Whatsapp (0686681181). Kosteloos annuleren kan als uw afspraak niet binnen 72 uur zal plaatsvinden. Binnen 72 uur voor uw afspraak annuleren betaalt u €25,- aan annuleringskosten en binnen 24 uur voor uw afspraak annuleren betaalt u €69,- aan annuleringskosten.

Welke betaalwijze hanteren jullie voor een witgoed reparatie?

Bij ons betaalt u direct wanneer de monteur langs komt. U kunt dan het bedrag per Pin of contant afrekenen. Bent u een zakelijke klant? Dan krijgt u per e-mail een factuur die u binnen 14 dagen dient te betalen.

herman repareert witgoed reparatie
witgoed monteur
jonathan repareert een wasmachine