Wasmachine of Witgoed reparatie Dordrecht.

Bent u op dit moment op zoek naar een geschikte witgoed monteur die niet alleen snel, maar ook deskundig uw wasmachine reparatie Dordrecht kan uitvoeren? Wij hebben een specialisatie in witgoed reparaties en helpen u heel erg graag! Bel of maak online een afspraak voor uw wasmachine reparatie Dordrecht. Wij beschikken over betrouwbaare monteurs die alle witgoed problemen voor u kunnen oplossen.

monteur online Momenteel 4 witgoed monteurs beschikbaar in Dordrecht.

Meer dan 30 jaar ervaring

Wasmachine reparatie
Koelkast reparatie
Vaatwasser reparatie
Droger reparatie
Ervaren monteurs

Bel naar: 085-0193305

Direct een afspraak maken
Alle merken & soorten witgoed
100% eerlijke storing diagnose(s)

Géén voorrijkosten
Géén parkeerkosten
Vroeg gebeld? Vandaag hersteld!

Meer dan 30 jaar ervaring
Beste in wasmachine reparatie
Professioneel & betrouwbaar

Professionele en vriendelijke witgoed monteur,
wij repareren alle soorten storingen bij wasmachines, vaatwassers, drogers, wasdroogcombinaties & meer.

Het kan zijn dat één van uw witgoed apparaten een mankement of storing treft. Een oplossing daarvoor is vrijwel altijd het vervangen van een onderdeel of reparatie.Een simpele reparatie van witgoedserviceholland.nl door één van onze betrouwbaare monteurs is een snelle en goede oplossing voor uw probleem. Wij staan garant voor hoge betrouwbaarheid en een hoog kennisniveau van onze witgoed monteurs wat betreft witgoed reparaties.

Stadspolders Oudelandshoek
Leerparkpromenade Stadspolder

 

Staat uw woonwijk er niet bij? Geen zorgen! Neem direct contact met ons op om erachter te komen of we ook bij u in de buurt werkzaam zijn. Bel of maak online een afspraak binnen enkele minuten.

dordrecht witgoed

Alle regio’s rondom Dordrecht (+25km). Geen voorrijkosten.

Wanneer uw witgoed apparaat een storing of defect oploopt, kan het vervangen van een onderdeel of een witgoed reparatie uw reddingsmiddel zijn. Een eenvoudige reparatie Dordrecht door één van onze betrouwbaare monteurs. Wij werken op basis van een 100% transparante werkwijze. Onze monteurs beschikken over een zeer hoog kennisniveau wat betreft witgoed reparaties. Dit is dankzij hun extra scholing bij witgoed fabrikanten en ervaring.

Wij hebben een grote voorraad die bestaat uit originele witgoed onderdelen. Wij kunnen snel handelen dankzij onze directe contact met witgoed producenten waardoor wij snel onderdelen kunnen aanleveren indien dit nodig is.

Wij zijn ondertussen al 15 jaar lang actief als witgoed reparatie Dordrecht en omgeving. Wij hebben meerdere vriendelijke witgoed monteurs in huis. Ook bij u in de buurt! Wij streven ernaar om u zo snel en goed mogelijk te helpen. Wij willen net als u weer uw witgoed werkend zien. Bel of maak online direct een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wasmachine reparatie Dordrecht

Het komt altijd ongelegen uit wanneer uw wasmachine niet meer meewerkt. Uw kunt dit probleem vrij simpel oplossen. Een simpele wasmachine reparatie Dordrecht door één van onze ervaren monteurs is uw reddingsmiddel. Aarzelt u nog? Vreest u voor hoge reparatiekosten? Dat is niet nodig en helemaal niet bij ons! WIj zijn 63,3% procent goedkoper. Een witgoed reparatie Dordrecht is in de meeste gevallen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe wasmachine.

Wij repareren alle soorten merken en storingen van elk type wasmachine!

wasmachine reparatie dordrecht

Veelvoorkomende problemen wasmachines in Dordrecht.

Na het wassen ruikt de was niet fris
De wasmachine piept bij het centrifugeren
Programma blijft hangen
De wasmachine geeft water, maar draait niet
De wasmachine centrifugeert niet na programma

Herkent u een van deze problemen?
Neem meteen contact op! Wij kunnen alle soorten problemen aan uw witgoed apparaat repareren. Maak direct een afspraak! Bel ons of maak online een afspraak.

Bij ons kunt u uitgaan van een volkomen eerlijke diagnose van één van onze betrouwbaare witgoed monteurs. Wist u dat wij in de gehele regio van Dordrecht en omgeving werkzaam zijn met onze wasmachine reparatie service? Woont u in Dordrecht of in de omgeving nabijgelegen Dordrecht? Onze monteurs helpen u dan graag! U kunt binnen enkele minuten een afspraak inplannen. Dit kan zowel online, als telefonisch. Wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een ervaren en betrouwbaare wasmachine monteur uit Dordrecht bij u op de stoep staat. Uiteraard kunt u zelf aangeven wanneer een wasmachine reparatie Dordrecht u het beste uitkomt. Wij zijn erg flexibel wat betreft afspraken inplannen.

Bent u suf van al het zoeken naar een gekwalificeerde witgoed monteur bij u in de buurt? Wacht niet langer en zet ons meteen in voor uw wasmachine reparatie Dordrecht door één van onze getalenteerde monteurs. U zult verbaasd zijn over hoe snel wij uw wasmachine kunnen repareren, daarnaast zijn wij ook zeer goedkoop met onze witgoed service. Dat komt omdat wij geen voorrijkosten en parkeerkosten rekenen en slechts kosten rekenen voor de diagnose, 15 minuten arbeidsloon en de reparatiekosten.

Het kan uiteraard wel eens voorkomen dat er een onderdeel vervangen moet worden. In zo een geval kunnen er extra kosten bijkomen. Onze ervaren monteur zal dit altijd vooraf met u bespreken. De monteur zal met u overleggen met behulp van een prijsopgave en zijn advies. Wij doen dit zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. (100% transparante werkwijze.)

Wanneer u geen nieuw onderdeel nodig heeft blijft het bij 69 euro. Wat is er inbegrepen in die 69 euro? De diagnose, half uur arbeidsloon en de reparatiekosten zelf. Bij het afrekenen kunt u zowel pinnen (voorkeur), als contant betalen.

Het kan ook zo zijn dat een reparatie financieel onverstandig is. Onze monteur zal u hier zijn deskundige advies over geven. Wij denken met u mee en willen niet niet dat u voor torenhoge reparatiekosten komt te staan.

Geen voorrijkosten
100% betrouwbare reparateur
Direct beschikbaar

wasmachine reparatie dordrecht

Vaatwasser reparatie Dordrecht

Met de vaatwasser ontlast u zich van zorgen en bespaart u tijd. Zeker als u in een groot huishouden woont of in een hotel, restaurant of zelfs bedrijf. In zulke gevallen kan een mankement bij de vaatwasser zeer hinderlijk zijn en niet alleen vervelend. Met de hand afwassen kost veel tijd. Maak dus snel uw vaatwasser reparatie afspraak Dordrecht. Een simpele vaatwasser reparatie Dordrecht door één van onze betrouwbaare monteurs is uw reddingsmiddel.

Problemen met uw vaatwasser? Geen zorgen! Schakel ons van witgoedserviceholland.nl in voor uw vaatwasser reparatie Dordrecht. Wij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u binnen no-time weer een functionerende vaatwasser heeft.

vaatwasser reparatie dordrecht

Binnen enkele minuten afspraak maken

7 dagen per week beschikbaar

Meer dan 30 jaar ervaring

Veelvoorkomende problemen vaatwassers in Dordrecht.

De vaatwasser droogt niet optimaal
De vaatwasser is aangetast
De vaatwasser heeft een onaangename geur
De vaatwasser gaat niet meer aan
De vaatwasser stopt niet meer met draaien

Herkent u één van deze problemen neem dan contact met ons op voor vaatwasser reparatie Dordrecht. Voor deskundig advies kunt u altijd terecht bij één van onze experts. Wij helpen u heel graag verder!

Droger reparatie Dordrecht

Uw natte was in droge was omtoveren? Een wasdroger doet dat voor u. Echter, kan het voorkomen dat uw droger u in de steek laat. Dat is vervelend. Het kan zijn dat uw vaatwasser een mankement of defect heeft getroffen. In zo een geval is het beste om meteen een droger reparatie Dordrecht te maken. Wij sturen u één van onze betrouwbaare monteurs bij u op de stoep. witgoedserviceholland.nl is gespecialiseerd in droger reparaties. Onze vriendelijke monteurs zijn gekwalificeerde droger monteurs.

droger reparatie dordrecht

Geen voorrijkosten en parkeerkosten

100% eerlijke storingsdiagnose

Reparatie bij u op locatie

Veelvoorkomende problemen drogers in Dordrecht.

De droger droogt niet goed
De droger gaat niet meer aan
De droger bromt, maar draait niet
De droger stopt, voordat de was droog is

Herkent u één van deze problemen neem dan contact met ons op voor wasdroger reparatie Dordrecht. Voor deskundig advies kunt u altijd terecht bij één van onze experts. Wij helpen u graag verder.

Witgoed monteur Dordrecht

Neem telefonisch contact op of maak binnen enkele minuten online een afspraak door een storing te melden.

1. Telefonisch of online een afspraak maken.
2. Onze betrouwbaare monteur komt bij u thuis.
3. De monteur stelt een diagnose op.
4. De monteur maakt een prijsopgave.
5. Hij legt u deze uit en bij akkoord begint de monteur aan de reparatie van uw witgoed.

Wij werken met betrouwbare witgoedmonteurs. Onze ervaren reparateurs hebben een hoog kennisniveau wat betreft witgoed reparaties. Dit is te danken aan hun bijscholing van de witgoedfabrikant en ervaring in het vak. Wij streven ernaar om u zo goed en snel mogelijk te helpen. Wij willen net als u weer uw witgoed werkend zien.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een witgoed reparatie?

U kunt bij ons op twee manieren een reparatie afspraak inplannen. Dit kan namelijk via de website of direct te bellen naar 085-0193305.

Wat zijn de tarieven voor een witgoed reparatie?

Wij werken met een vast tarief van €69,-, waarbij u een volledige diagnose krijgt en de monteur ook 15 minuten de tijd heeft om uw witgoed apparaat te repareren. De vaste tarief is inclusief voorrijden en exclusief eventuele onderdelen.

Heb ik garantie op de uitgevoerde witgoed reparatie en/of onderdelen die geleverd zijn?

U heeft bij ons standaard 3 maanden garantie op de reparatie en 1 jaar op onderdelen.

Hoe kan ik mijn witgoed reparatie afspraak annuleren en zijn daar kosten aan verbonden?

Annuleren kan alleen telefonisch of via Whatsapp (0686681181). U kunt kosteloos annuleren als uw afspraak niet binnen 72 uur zal plaatsvinden. Binnen 72 uur voor uw afspraak annuleren betaalt u €25,- aan annuleringskosten en binnen 24 uur voor uw afspraak annuleren betaalt u €69,- aan annuleringskosten.

herman repareert witgoed reparatie
witgoed monteur
jonathan repareert een wasmachine