Wasmachine of Witgoed reparatie Den Haag.

Heeft uw witgoed apparaat een mankement of storing dan kunt u bij ons terecht. Wij repareren witgoed ook bij u in de buurt. Wij zijn gespecialiseerd in witgoed reparaties. Onze gekwalificeerde monteurs kunnen alle witgoed problemen verhelpen. Wij streven naar hoge betrouwbaarheid en snelle service.

monteur online Momenteel 2 witgoed monteurs beschikbaar in Den Haag.

Meer dan 30 jaar ervaring

Wasmachine reparatie
Koelkast reparatie
Vaatwasser reparatie
Droger reparatie
Ervaren monteurs

Bel naar: 085-0193305

Direct een afspraak maken
Alle merken & soorten witgoed
100% eerlijke storing diagnose(s)

Géén voorrijkosten
Géén parkeerkosten
Vroeg gebeld? Vandaag hersteld!

Meer dan 30 jaar ervaring
Beste in wasmachine reparatie
Professioneel & betrouwbaar

Professionele en vriendelijke witgoed monteur,
wij repareren alle soorten storingen bij wasmachines, vaatwassers, drogers, wasdroogcombinaties & meer.

Een witgoed apparaat kan weleens eens storing of defect oplopen. De oplossing is vrijwel altijd een onderdeel vervangen of een simpele reparatie. Wij bieden snelle en goede reparaties aan. Wij geven 100% eerlijke storingsdiagnoses en beschikken over vriendelijke monteurs met een hoge kennisniveau.

Archipelbuurt Willemspark
Centrum Stationsbuurt
Zeeheldenkwartier Schilderswijk
Transvaal Groente- en Fruitmarkt
Bouwlust en Vrederust Leyenburg
Moerwijk Zuiderpark
Morgenstond Rustenburg en Oostbroek
Wateringse Veld Leidschenveen
Forepark Ypenburg
Hoornwijk Laakkwartier
Spoorwijk Binckhorst
Loosduinen Kraayenstein
Kijkduin en Ockenburgh Bohemen en Meer en Bos
Waldeck Benoordenhout
Mariahoeve Marlot
Haagse Bos Bezuidenhout
Duttendel Belgisch
Van Stolkpark Duindorp
Duinoord Zorgvliet
Geuzen- en Statenkwartier Scheveningen
Scheveningen-Dorp Havenkwartier
Bomen- en Bloemenbuurt Regentessekwartier
Valkenboskwartier en Heesterbuurt Vogelwijk
Vruchtenbuurt

Alle andere wijken in Den Haag.

Twijfelt u of wij ook in uw regio werkzaam zijn? Aarzel niet en neem contact op!

Den Haag witgoed

Alle regio’s rondom Den Haag (+25km). Geen voorrijkosten.

Wij hebben een selectie van originele onderdelen in onze voorraad. Wij hebben dit op basis van 15 jaar ervaring gedaan. Het kan een keer voorkomen dat u een speciale of unieke onderdeel nodig heeft. Mede dankzij de directe contact die wij hebben met vrijwel alle grote witgoed fabrikanten zorgen wij ervoor dat u snel geholpen wordt. Hierdoor kunnen wij snel handelen en u van een vervangende onderdeel aanleveren indien dit nodig is.

Ondertussen zijn we al 15 jaar werkzaam in Den Haag en omgeving. Wij staan garant voor hoge betrouwbaarheid en betrouwbaare monteurs. Onze streven is om uw witgoed apparaat weer werkend te zien. Wij stellen uw belangen en wensen voorop. Bel of maak online nu een afspraak.

Mogen wij u terugbellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wasmachine reparatie Den Haag

De wasmachine speelt een grote rol in elk huishouden. Wanneer deze stuk gaat staat het huishouden stil. Het komt altijd ongelegen uit, wanneer vieze was zich opstapelt. Het kan zijn dat u een vervangende onderdeel of een reparatie nodig heeft. Zo een storing of mankement wordt makkelijke opgelost door een makkelijke wasmachine reparatie Den Haag. Wij sturen één van onze gespecialiseerde reparateurs bij u thuis. Deze repareert uw wasmachine weer zodat u er zonder zorgen weer gebruik van kunt maken. Onze ervaren monteurs kunnen alle witgoed problemen voor u oplossen of het nou wasmachine reparatie, vaatwasser reparatie of droger reparatie is. Bij WitgoedServiceHolland zit u altijd goed.

Wij repareren alle soorten merken en storingen van elk type wasmachine!

wasmachine reparatie den haag

Bekende gebreken bij wasmachines:

Na het wassen ruikt de was niet fris
De wasmachine piept bij het centrifugeren
De wasmachine pompt niet af / centrifugeert niet.
De wasmachine neemt geen waspoeder / lekt water uit de zeepbak
Neemt geen water

Herkent u één van deze problemen?
Neem dan contact met ons op voor wasmachine reparatie Den Haag.
aak snel een afspraak bij één van onze ervaren monteurs

Bel ons of maak online een afspraak

Wees niet bang dat wasmachine reparatie te duur is. Wasmachine reparatie Den Haag is voordeliger dan u denkt. Een reparatie of het vervangen van een onderdeel is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe wasmachine. Zeker bij ons! Dit komt omdat wij geen voorrijkosten en parkeerkosten rekenen. Aarzel dus niet en maak nu een wasmachine reparatie Den Haag afspraak.

Onze betrouwbare monteurs geven een volkomen eerlijke diagnose van uw defecte wasmachine. Wij sturen u een vriendelijke en bekwaamde reparateur. Wij zijn nu al 15 jaar lang actief met onze wasmachine reparatie service in de gehele regio van Den Haag en omgeving. Onder andere het Centrum, Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Escamp, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen en Haagse Hout, wij zijn werkzaam in de gehele regio van Den Haag en omgeving.

Neem telefonisch of online contact met ons op voor wasmachine reparatie Den Haag afspraak. Dit kan zo snel als u wilt. U bepaalt wanneer het u het beste uitkomt. Wij zijn zeer flexibel wat betreft het inplannen van een afspraak.

Het is al vervelend genoeg wanneer uw wasmachine een defect oploopt. Het vinden van een witgoed bedrijf is een ander probleem. Maakt u zich in ieder geval geen zorgen. Wij van witgoedserviceholland.nl zijn een erkend Nederlands bedrijf wat al meer dan 15 jaar werkzaam is in Den Haag en omgeving! Onze monteurs zijn gedreven en betrouwbaar en geven een 100% eerlijke storingsdiagnose. Onze monteurs hebben een hoge kennisniveau wat betreft witgoed, zo volgen wij opleidingen bij de fabrikant en werken we uitsluitend met 100% betrouwbaare wasmachine reparateurs. Uw tevredenheid is zeer belangrijk voor ons. Wij stellen uw wensen en belangen op nummer 1. Voor eventuele vragen of advies kunt u altijd terecht bij één van onze experts, we staan u graag te woord!

Bij ons kunt u rekenen op snelle service en hoge betrouwbaarheid. Verder zijn wij ook één van de meest goedkope witgoed services van Den Haag. Wij rekenen namelijk geen voorrijkosten en parkeerkosten. WIj rekenen alleen de diagnose, arbeidsloon van de monteur en de reparatiekosten. Dit komt uit op een bedrag van 69 euro.

Zo betaald u bij ons alleen voor het vaststellen van de storings, deze bedraagt 69 euro en is inclusief 15 minuten reparatie, arbeid en de BTW. (geen extra kosten dus!). Het enige wat extra zou kunnen kosten is wanneer we onderdelen moeten vervangen. Dit gebeurt natuurlijk altijd met u in overleg.

Het kan voorkomen dat uw wasmachine een vervangend onderdeel nodig heeft. Dit wordt na de diagnose met u besproken. Er wordt vervolgens een prijsopgave gemaakt. Als u akkoord geeft, begint de witgoed monteur direct met de reparatie. Wij staan garant voor een 100% transparante werkwijze, geen verassingen achteraf. Dat beloven we.

Nadat de wasmachine reparatie is uitgevoerd kunt u zowel pinnen, als contant afrekenen. Wij hebben voorkeur aan pinnen, maar dit mag u uiteraard zelf bepalen. Voor overige vragen kunt u ons altijd contacteren.

Het kan weleens voorkomen dat een reparatie niet verstandig is. Dit kan komen door de hoge kosten etc. Bijvoorbeeld wanneer de wasmachine economisch gezien in slechte staat is en de reparatie van de wasmachine teveel geld gaat kosten. Het kan zijn dat onze monteur u adviseert om een nieuwe wasmachine aan te schaffen.

Onze monteur geeft dan dus ook een eerlijke diagnose en daarbij zijn advies. Hij bespreekt dit uiteraard met u. Wij willen niet dat u onnodige kosten gaat maken, zeker niet als de reparatie duurder wordt dan het kopen van een nieuwe wasmachine. We denken graag met u mee!

Monteur komt op locatie
Tot 63,3% voordeliger
Snel beschikbaar

wasmachine reparatie den haag

Vaatwasser reparatie Den Haag

Heeft u een probleem aan uw vaatwasser en denkt u dat vaatwasser reparatie Den Haag de oplossing zal zijn? Bel dan direct met een van onze witgoed reparateurs, we zijn echte experts wat betreft vaatwassers en zullen vaatwasser reparatie graag voor u uitvoeren, dat natuurlijk tegen het scherpste tarief voor vaatwasser reparatie Den Haag.

U kunt witgoedserviceholland.nl nu inschakelen om uw vaatwasser defect of storing te verhelpen. Wij zijn gespecialiseerd in vaatwasser reparaties. Wij staan voor u klaar met een vaatwasser reparatie Den Haag. Wij sturen u één van onze gekwalificeerde monteurs bij u thuis langs. Wist u dat het maken van een afspraak heel simpel is? Het enige wat u hoeft te doen is telefonisch contact met ons opnemen, of online een afspraak maken. U kunt zelf aangeven voor wanneer u een witgoed monteur aan huis wilt hebben, we zijn zeer flexibel! Maak nu uw vaatwasser reparatie afspraak Den Haag telefonisch of online en maak weer snel gebruik van uw vaatwasser.

vaatwasser reparatie den haag

Geen parkeer- of voorrijkosten

100% betrouwbaare monteur

Reparatie aan huis

De meest voorkomende problemen bij vaatwassers:

Water blijft stil liggen in de vaatwasser
De display respondeert niet
Programma vaatwasser stopt niet
Het vaatwastablet lost niet goed op
De vaatwasser maakt niet goed schoon

Herkent u één van deze deze problemen? Neem dan contact met ons op voor een vaatwasser reparatie Den Haag. Maak snel een afspraak! Contacteer ons telefonisch of online voor een afspraak.

Droger reparatie Den Haag

De natte was uit de wasmachine wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer droog hebben. Het zit tegen als uw droger het niet doet. Het weer in Nederland zit ook niet mee, dus het ophangen van de was kunnen we vergeten. Daarnaast kost dat ook veel moeite en tijd. Een droger is onmisbaar in de moderne tijdperk. Wij zijn gespecialiseerd in droger reparaties. Onze ervaren vakmannen zijn betrouwbaare wasdroger monteurs die uw droger of wasdroger snel kunnen repareren door een simpele reparatie.

droger reparatie den haag

100% betrouwbare monteur

Ruim 63,3% goedkoper

Direct beschikbaar

De meest voorkomende defecten bij wasdrogers:

De droger droogt niet optimaal
De droger start niet meer
De droger maakt geluid, maar draait niet meer
Programma droger stopt, voordat programma klaar is

Herkent u één van deze problemen? Neem dan contact met ons op voor een wasdroger reparatie Den Haag. Wij zijn werkzaam in Den Haag en omgeving. Maak nu snel een afspraak! U kunt ons telefonisch of online bereiken.

Witgoed monteur Den Haag

Neem nu telefonisch contact met ons op en maak een afspraak binnen een paar minuten. Onze reparateur komt uw witgoed repareren aan huis. Dit is zowel gemakkelijk, als snel. Dit bespaart u veel zorgen en kosten zoals transport.

Onze werkmethode

1. Telefonisch of online een afspraak maken
2. Onze gespecialiseerde monteur komt bij u thuis
3. De monteur stelt een diagnose op
4. De monteur maakt een prijsopgave
5. Hij legt u deze uit en bij akkoord begint de monteur aan de reparatie van uw witgoed

Wij werken met betrouwbaare witgoedmonteurs. Onze ervaren reparateurs hebben een hoge kennisniveau. Dit is te danken aan hun extra scholing in witgoed reparaties en ervaring in het vak. Wij streven ernaar om u zo goed en snel mogelijk te helpen. Wij willen net als u weer uw witgoed werkend zien.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een witgoed reparatie?

U kunt bij ons een reparatie afspraak inplannen via het aanvraagformulier of via het nummer 085-0193305.

Wat zijn de tarieven voor een witgoed reparatie?

Voor een vast bedrag van maar €69,- komt er een monteur bij u langs. Voor dit bedrag krijgt u een volledige diagnose en heeft monteur 15 minuten reparatietijd. Dit is inclusief voorrijden en exclusief eventuele onderdelen.

Heb ik garantie op de uitgevoerde witgoed reparatie en/of onderdelen die geleverd zijn?

Ja, bij ons krijgt u garantie! Wij hanteren een garantietermijn van 3 maanden zonder gebruik van onderdelen. Als er onderdelen zijn gebruikt krijgt u 1 jaar op het onderdeel.

Hoe kan ik mijn witgoed reparatie afspraak annuleren en zijn daar kosten aan verbonden?

Annulering kan via de telefoon of via een berichtje op Whatsapp (0686681181). U kunt bij ons niet altijd kosteloos annuleren. Als uw afspraak binnen 24 uur plaatsvindt betaalt u €69,- annuleringskosten en als uw afspraak binnen 72 uur plaatsvindt dan betaalt u €25,-. Afspraken daarbuiten kunt u wel kosteloos annuleren.

herman repareert witgoed reparatie
witgoed monteur
jonathan repareert een wasmachine