Wasmachine of Witgoed reparatie Delft.

Bent u op een speurtocht naar een vriendelijke en betrouwbare monteur in Delft en omgeving? Schakel ons dan in van witgoedserviceholland.nl voor uw witgoed reparatie service. Heeft uw witgoed apparaat een storing of defect getroffen? Dan zijn wij uw reddingsmiddel. Uw probleem kan snel opgelost worden door een reparatie of het vervangen van een onderdeel. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in witgoed reparaties en zijn getalenteerd en hebben een hoog kennisniveau. Bij ons kunt u rekenen op 100% betrouwbare monteurs die altijd eerlijke diagnoses kunnen geven.

monteur online Momenteel 4 witgoed monteurs beschikbaar in Delft.

Meer dan 30 jaar ervaring

Wasmachine reparatie
Koelkast reparatie
Vaatwasser reparatie
Droger reparatie
Ervaren monteurs

Bel naar: 085-0193305

Direct een afspraak maken
Alle merken & soorten witgoed
100% eerlijke storing diagnose(s)

Géén voorrijkosten
Géén parkeerkosten
Vroeg gebeld? Vandaag hersteld!

Meer dan 30 jaar ervaring
Beste in wasmachine reparatie
Professioneel & betrouwbaar

Professionele en vriendelijke witgoed monteur,
wij repareren alle soorten storingen bij wasmachines, vaatwassers, drogers, wasdroogcombinaties & meer.

Wij beschikken over een grote selectie van originele onderdelen. Wij hebben deze standaard selectie gemaakt op basis van jarenlange ervaring. Dankzij onze directe contact met witgoedproducenten kunnen wij snel handelen en u snel een onderdeel aanleveren.

Inmiddels zijn wij al 15 jaar actief in Delft en omgeving. Onze monteurs zijn ook werkzaam bij u in de buurt!

Wij hebben een streven naar hoge betrouwbaarheid en willen u zo snel en goed mogelijk helpen. Maak telefonisch of online direct uw witgoed of wasmachine reparatie afspraak Delft.

Binnenstad Buitenhof
Hof van Delft Tanthof
Voordijkshoorn Voorhof
Vrijenban Wippolder

 

Twijfelt u of wij ook in uw regio werkzaam zijn? Aarzel niet en neem contact op!

Delft witgoed reparatie

Alle regio’s rondom Delft (+25km). Geen voorrijkosten.

Staat uw wijk er niet bij? Geen zorgen! Bel ons om erachter te komen of we ook bij u in de buurt werkzaam zijn. Bel of maak online een afspraak door uw storing te melden.

Mogen wij u terugbellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wasmachine reparatie Delft

Het komt altijd ongelegen uit wanneer uw wasmachine een mankement of defect oploopt. Niet alleen de vieze was, maar ook uw frustratie loopt op. Echter, is dit helemaal niet nodig. Zo een storing of mankement is snel te verhelpen door een makkelijke reparatie door één van onze gespecialiseerde monteurs. Onze vriendelijke monteurs kunnen al uw wasmachine problemen oplossen.

Wij repareren alle soorten merken en storingen van elk type wasmachine!

wasmachine reparatie delft

Bekende problemen bij wasmachines:

Na het wassen ruikt de was niet fris
De wasmachine piept bij het centrifugeren
Programma wasmachine blijft vasthaken
De wasmachine geeft water, maar draait niet meer
De wasmachine centrifugeert niet meer na programma

Herkent u één van de bovenstaande problemen?
Neem dan contact met ons op voor een wasmachine reparatie Delft.

Maak snel een afspraak bij één van onze betrouwbaare monteurs. Bel ons of maak online een afspraak.

Aarzelt u nog? Bent u bang voor enorme reparatiekosten? Dat is helemaal niet nodig en helemaal niet bij ons. Wij zijn maar liefst 63,3% goedkoper! Dit is onder andere omdat wij geen voorrij- en parkeerkosten in rekening brengen. Aarzel dus niet langer en maak nu uw wasmachine reparatie Delft afspraak! U kunt binnen enkele minuten een afspraak maken. Dit kan zowel telefonisch, als online door uw storing te melden.

Onze bekwame en ervaren monteurs geven altijd een 100% eerlijke storingsdiagnose. Ondertussen zijn wij al 15 jaar lang werkzaam in Delft en omgeving. Woont u hier in de buurt? Wij sturen u met alle liefde een ervaren wasmachine monteur naar uw locatie. Bel of maak online een afspraak. Wij zijn soepel wat betreft afspraken inplannen. Maak een afspraak wanneer het U het beste uitkomt.

Bent u moe van het surfen op het internet naar een gekwalificeerde witgoed monteur? U kunt ons van witgoedserviceholland.nl inschakelen voor uw reparatie. Wij hebben vriendelijke en gespecialiseerde monteurs die uw witgoed goed en snel kan repareren. Onze monteurs geven altijd een volkomen eerlijke storingsdiagnose. Verder beschikken onze monteurs over een hoog kennisniveau. Ze hebben bij scholing gehad bij producenten van witgoed en praktische ervaring.

Uw wensen en belangen staat bij ons bovenaan. Net als u willen wij uw witgoed weer zien functioneren. Voor verdere vragen kunt u ze altijd stellen bij onze experts. Wij helpen u graag verder.

U kunt bij ons uitgaan van reparateurs die weten wat ze doen en hoge betrouwbaarheid. Wij zijn 63,3% voordeliger. Zoals eerder verteld rekenen wij geen voorrijkosten en parkeerkosten. Wij brengen alleen 69 euro in rekening voor de diagnose, half uur arbeidsloon en de kosten van de reparatie zelf.

Het blijft ook bij 69 euro, tenzij er een onderdeel vervangen moet worden. Dit wordt altijd eerst netjes met u besproken door onze monteur. Wij willen namelijk niet dat u voor onaangename verrassingen komt te staan. Onze monteur wacht altijd af op uw akkoord voordat hij verder gaat met repareren. Wij werken op basis van een 100% transparante benadering. Ingeval er een onderdeel vervangen moet worden, kunnen er bijkomende kosten bijkomen. De kosten liggen aan het onderdeel. Onze monteur zal dit met u vooraf netjes bespreken.

Het kan ook voorkomen dat de monteur iets ander vaststelt in zijn diagnose. Een reparatie kan in uw nadeel werken. Dit kan liggen aan de kosten van een duur onderdeel of dergelijk. De monteur zal dit met u bespreken aan de hand van een prijsopgave. Hij zal zijn advies geven. Wij denken met u mee en willen niet dat u onnodige kosten maakt.

Bij het afrekenen kunt u zowel pinnen, als contant betalen. Onze voorkeur ligt bij pinnen, maar u mag dit uiteraard helemaal zelf bepalen. Voor eventuele vragen kunt u ons altijd contacteren. Wij helpen u graag verder.

Monteur komt op locatie
Tot 63,3% goedkoper
100% betrouwbare monteur

Vaatwasser reparatie Delft

Een vaatwasser is een noodzakelijk onderdeel in veel huishoudens. Door het drukke leven is tijd kostbaar. Met de hand afwassen kan veel tijd en moeite kosten. Zeker bij restaurants, hotels, grote huishoudens of bedrijven met personeel. Wanneer de vaatwasser een defect treft kan dat in zo een geval niet alleen vervelend zijn, maar ook nog eens hinderlijk. Een reparatie of het vervangen van een onderdeel kan uw reddingsmiddel zijn.

Het is dan ook evident dat u zo snel mogelijk het defect of mankement wilt verhelpen. Dit kan met behulp van één van onze ervaren monteur die een simpele vaatwasser reparatie Delft uitvoeren.

U kunt ons nu inschakelen voor uw vaatwasser reparatie Delft!. Wij sturen één van onze betrouwbaare monteurs bij u op de stoep. Met afspraken maken zijn wij flexibel dus laat ons weten wat U het beste uitkomt.

vaatwasser reparatie delft

Geen voorrijkosten en parkeerkosten

100% betrouwbare reparateur

Monteur komt bij u op de stoep

Bekende problemen bij vaatwassers:

De vaatwasser droogt niet goed
De vaatwasser is aangetast
De vaatwasser stinkt
De vaatwasser gaat niet aan
De vaatwasser blijft draaien
De vaatwasser sproeit niet

Herkent u één van bovengenoemde problemen? Neem dan contact met ons op voor een vaatwasser reparatie Delft. Maak direct een afspraak! 15 jaar ervaring in witgoed reparaties. Contacteer ons telefonisch of online voor een afspraak.

Droger reparatie Delft

Wanneer u net uw wasgoed heeft gedraaid wilt u dat zo snel mogelijk weer drogen. Het zit dan tegen wanneer uw droger niet meewerkt. De was ophangen in de tuin of balkon is niet een voor de hand liggende optie, aangezien de zon niet vaak schijnt in ons kikkerlandje. Een wasdroger storing of defect is makkelijk op te lossen door een reparatie of een onderdeel vervangen.

Wij zijn gespecialiseerd in wasdroger reparaties. Wij kunnen alle wasdroger defecten verhelpen. Dit doen mij met behulp van één van onze ervaren monteurs die een simpele droger reparatie bij u uitvoeren.

droger reparatie delft

100% betrouwbare monteur

Ruim 63,3% goedkoper

Direct beschikbaar

De meest voorkomende problemen bij wasdrogers:

De droger droogt niet optimaal
De droger start niet meer
De droger maakt geluid, maar draait niet meer
Programma droger stopt, voordat programma klaar is

Herkent u één van deze problemen? Neem dan contact met ons op voor een wasdroger reparatie Delft. 15 jaar ervaring in witgoed reparaties in Delft en omgeving. Maak direct uw droger reparatie service afspraak. U kunt ons telefonisch of online bereiken.

Witgoed monteur Delft

Bel of meld uw storing direct online! U kunt binnen enkele minuten een afspraak inplannen. Wij sturen u dan een gekwalificeerde monteur op de stoep.

De snelle werkwijze van witgoedserviceholland.nl:

1. Bel of maak online een afspraak binnen enkele minuten
2. Onze gespecialiseerde monteur komt bij u op de stoep
3. De monteur stelt een persoonlijke diagnose op
4. De monteur maakt een prijsopgave
5. Hij legt u deze uit en bij akkoord begint de monteur aan de reparatie van uw witgoed

Wij werken met betrouwbare witgoedmonteurs. Onze ervaren reparateurs hebben een hoge kennisniveau. Dit is te danken aan hun extra scholing in witgoed reparaties en ervaring in het vak. Wij streven ernaar om u zo goed en snel mogelijk te helpen. Wij willen net als u weer uw witgoed werkend zien.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een witgoed reparatie?

Een afspraak inplannen kan via het telefoonnummer 085-0193305 of via het aanvraagformulier op de website.

Wat is de werkwijze van een witgoed reparatie?

De monteur komt bij een witgoed reparatie altijd eerst langs om een volledige diagnose uit te voeren. Zo weet de monteur wat uw witgoed apparaat mankeert. De monteur zal altijd proberen om bij de eerste afspraak uw apparaat te repareren. Maar soms moet de monteur terugkomen omdat hij een speciaal onderdeel nodig heeft voor de reparatie. Er zal dan een vervolgafspraak worden ingepland.

Wat zijn de tarieven voor een witgoed reparatie?

U betaalt bij ons een standaard tarief van 69 euro. Hierin zit een volledige diagnose met 15 minuten reparatie bij inbegrepen.

Heb ik garantie op de uitgevoerde witgoed reparatie en/of onderdelen die geleverd zijn?

Ja, u krijgt bij ons garantie op de reparatie en onderdelen. U heeft 3 maanden garantie op de reparatie en 1 jaar op onderdelen.

Hoe kan ik mijn witgoed reparatie afspraak annuleren en zijn daar kosten aan verbonden?

Annuleren kan alleen telefonisch of via Whatsapp (0686681181). Annuleren kan bij ons altijd, echter betaalt u annuleringskosten als uw afspraak binnen 72 uur zal plaats vinden. Annuleren binnen 24 uur voor uw afspraak betaalt u €69,- en annuleren binnen 72 uur voor de afspraak betaalt u €25,-. Afspraken daarbuiten kunt u wel kosteloos annuleren.

herman repareert witgoed reparatie
witgoed monteur
jonathan repareert een wasmachine