Wasmachine of Witgoed reparatie Amsterdam.

Bel naar wasmachine reparatie Amsterdam om een afspraak te maken. Als u wilt, kunt u ook online een storing melden op onze website en de relevante informatie in het online formulier invullen. Belangrijk: Lees onze algemene voorwaarden voordat u contact met ons opneemt.

monteur online Momenteel 2 witgoed monteurs beschikbaar in Amsterdam.

Meer dan 30 jaar ervaring

Wasmachine reparatie
Koelkast reparatie
Vaatwasser reparatie
Droger reparatie
Ervaren monteurs

Bel naar: 085-0193305

Direct een afspraak maken
Alle merken & soorten witgoed
100% eerlijke storing diagnose(s)

Géén voorrijkosten
Géén parkeerkosten
Vroeg gebeld? Vandaag hersteld!

Meer dan 30 jaar ervaring
Beste in wasmachine reparatie
Professioneel & betrouwbaar

Professionele en vriendelijke witgoed monteur,
wij repareren alle soorten storingen bij wasmachines, vaatwassers, drogers, wasdroogcombinaties & meer.

Snelle reparatie bij u op locatie. De monteurs van Witgoedservice Holland zijn werkzaam in veel regio’s.
Hulp of advies nodig? Geen probleem. Bel naar: 085-0193305.

Amsterdam-Centrum Amsterdam-Noord
Amsterdam-Westpoort Amsterdam-West
Amsterdam Nieuw-West Amsterdam-Zuid
Amsterdam-Oost Amsterdam-Zuidoost

 

Twijfelt u of wij ook in uw regio werkzaam zijn? Aarzel niet en neem contact op!

Amsterdam witgoed reparatie

Alle regio’s rondom Amsterdam (+25km). Geen voorrijkosten.

Wij hebben een vaste assortiment aan onderdelen in onze voorraden. Dankzij de directe contact met witgoed fabrikanten kunnen wij altijd direct aan onderdelen komen. Hierdoor kunnen wij snel handelen indien u een vervangende onderdeel nodig heeft, dat natuurlijk tegen de laagste tarief.

Wij zijn ondertussen al 15 jaar lang werkend in Amsterdam en omgeving. Wij staan garant voor hoge betrouwbaarheid en betrouwbaare monteurs. Wij willen net als u, uw witgoed zo snel mogelijk weer werkend zien. Bel of maak online nu een afspraak.

Mogen wij u terugbellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wasmachine reparatie Amsterdam

Zelf reparen gaat vaak niet helemaal volgens plan. Gelukkig bezitten wij over zeer gekwalificeerde monteurs die veel kennis bezitten over wasmachine reparaties. Het komt altijd ongelegen uit wanneer uw wasmachine het niet meer doet. Niemand zit te wachten op langdurige- of logistieke problemen. In het ergste geval het aanschaffen van een nieuwe wasmachine. Uw wasmachine heeft misschien een vervangende onderdeel nodig of misschien alleen een reparatie. Alle wasmachine problemen kunnen wij oplossen door een simpele wasmachine reparatie Amsterdam uit te laten voeren door één van onze betrouwbaare reparateurs. Wasmachine reparatie Amsterdam is goedkoper dan u denkt, het komt namelijk in vrijwel alle gevallen voor dat er een goedkoop onderdeeltje vervangen dient te worden om uw wasmachine weer functionerend te krijgen.

Wij repareren alle soorten merken en storingen van elk type wasmachine!

wasmachine reparatie amsterdam

Bekende problemen bij wasmachines:

De wasmachine piept bij het centrifugeren
Programma blijft hangen
De wasmachine geeft water, maar draait niet
De wasmachine centrifugeert niet na programma
Lampjes wasmachine draait niet

Herkent u één van deze problemen?
Neem dan contact met ons op voor een wasmachine reparatie Amsterdam.
Maak snel een afspraak met één van onze monteurs

Wij zijn zowel telefonisch, als online beschikbaar

Bij ons kunt u rekenen op een 100% eerlijke storingsdiagnose. Wij zullen u een betrouwbare witgoed monteur uit Amsterdam sturen die goed met u meedenkt.Onze wasmachine reparatie service in Amsterdam is al 15 jaar lang actief in de gehele regio van Amsterdam en omgeving. Wij zijn onder andere werkzaam in Nieuw-Loosdrecht, Bussum, Kortenhoef, Blaricum, Hollandsche Rading, Lage Vuursche, Maartensdijk, ‘s-Graveland, Laren, Nederhorst den Berg , Het Gooi en Ankeveen, ook rondom de regio Amsterdam zijn wij u graag van dienst met onze wasmachine reparatie service.

Contacteer ons direct en krijg zo snel mogelijk een afspraak. Flexibel zijn we zeker, want u kunt zelf aangeven wanneer het u het beste uitkomt voor wasmachine reparatie. Maak telefonisch of online een afspraak voor uw wasmachine reparatie Amsterdam.

Wanneer uw wasmachine kapot gaat, is dat op zichzelf al ontzettend vervelend. Het zoeken van een wasmachine service die het snel en goed kan repareren blijkt nog best lastig te zijn. Wij zijn een erkend Nederlands witgoed service die al 15 jaar lang actief is in onder andere Amsterdam. Onze monteurs zijn betrouwbaar en geven eerlijke storingsdiagnoses. Wij stellen uw wensen en belangen voorop en zorgen ervoor dat u niet teveel geld betaald voor reparatie van uw wasmachine wanneer dat niet nodig is.

Mede dankzij de bijscholing die onze monteurs krijgen van de witgoedfabrikanten kunnen we vol trots zeggen dat we een hoog kennisniveau hebben. Heeft u een simpele vraag of wilt u slechts advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wij staan garant voor hoge betrouwbaarheid en snelle service. Wist u dat wij één van de meest voordelige witgoed services zijn? Zo zijn onze repartie services ruim 63,3% goedkoper. Dit is deels omdat wij geen voorrijkosten en parkeerkosten rekenen. Wij rekenen alleen 69 euro voor reparatie kosten, arbeidsloon voor een half uur en voor de diagnose. Het blijft bij de 69 euro, tenzij er een vervangende onderdeel nodig is. Goedkopere wasmachine reparatie Amsterdam zult u niet vinden!

Als uw vaatwasser, wasmachine of droger een vervangende onderdeel nodig heeft, wordt dit uiteraard eerst met u besproken. De reparateur bespreekt de diagnose met u en na uw akkoord begint hij met de reparatie. Wij willen niet dat u voor onverwachte verassingen komt te staan. Een transparante werkwijze is belangrijk voor ons.

U kunt bij ons zowel pinnen, als contant betalen. Dit mag u zelf bepalen. Voor overige vragen kunt u ons altijd contacteren.

Wanneer een reparatie niet handig is en u beter een nieuwe wasmachine kan kopen, zal de monteur eerlijk met u zijn. Wij willen niet dat u onnodige kosten maakt. Onze monteur zal daar eerlijk in zijn en dit met u bespreken.

Reparaties bij u thuis (snel en gemakkelijk)
Ruim 63,3% voordeliger
Morgen al een monteur in huis

wasmachine reparatie amsterdam

Vaatwasser reparatie Amsterdam

Vrijwel iedere huishouden heeft nu zo een vaatwasser in huis. Iedereen heeft het druk en heeft geen tijd over om met de hand af te wassen. Het komt dus altijd ongelegen uit wanneer uw vaatwasser stuk gaat. Zeker met een bedrijf met personeel of een groot huishouden met kinderen. Dit kan veel extra moeite en tijd kosten. Wanneer u kiest voor vaatwasser reparatie Amsterdam bent u in ieder geval zeker dat uw vaatwasser goedkoop gerepareerd zal worden door één van onze betrouwbaare monteurs. Onze reparatie service is snel, makkelijk en goedkoper dan u denkt.

Schakel ons nu in om uw vaatwasser problemen te verhelpen. U kunt op WitgoedserviceHolland rekenen voor vaatwasser reparatie Amsterdam. Wij sturen direct één van onze ervaren monteurs naar u huis. Een afspraak maken is heel gemakkelijk. Wat betreft het maken van een afspraak zijn we heel soepel en flexibel. U kunt zelf kiezen voor wanneer u een reparatie afspraak wilt maken, wist u dat wij 7 dagen per week beschikbaar zijn? Vaatwasser reparatie service uit Amsterdam die u nergens anders vindt!

vaatwasser reparatie amsterdam

Geen Starttarief

100% betrouwbaare monteur

Reparatie aan huis

De meest voorkomende problemen bij vaatwassers:

Vaatwasser blijft vragen om glansspoelmiddel / zout
De vaatwasser maakt niet goed schoon
De vaatwasser droogt niet goed
De vaatwasser is aangetast
De vaatwasser stinkt

Herkent u één van deze de bovenstaande problemen? Neem dan contact met ons op voor een vaatwasser reparatie Amsterdam. Maak snel een afspraak! Contacteer ons telefonisch of online voor een afspraak.

Droger reparatie Amsterdam

Is uw wasdroger stuk en wilt u deze zo snel mogelijk gerepareerd hebben? Schakel dan snel droger reparatie Amsterdam in. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare tijd niet langer weggenomen wordt, mede dankzij onze gespecialiseerde witgoed monteurs zorgen we met droger reparatie Amsterdam dat u binnen no-time weer gebruik kunt maken van uw wasdroger.

droger reparatie amsterdam

100% betrouwbare monteur

Ruim 63,3% goedkoper

Direct beschikbaar

De meest voorkomende gebreken bij drogers:

De wasdroger droogt niet optimaal
De wasdroger start niet meer
De wasdroger maakt geluid, maar draait niet meer
Programma wasdroger stopt, voordat programma klaar is

Herkent u één van deze defecten? Neem dan contact met ons op voor een droger reparatie Amsterdam. Wij zijn werkzaam in Amsterdam en omgeving. Maak nu snel een afspraak! U kunt ons telefonisch of online bereiken.

Witgoed monteur Amsterdam

Neem nu telefonisch contact met ons op en maak een afspraak binnen een paar minuten. Onze reparateur komt uw witgoed repareren aan huis. Dit is zowel gemakkelijk, als snel. Dit bespaart u veel zorgen en kosten zoals transport. Hoe gaan wij te werk?

  • 1. U kunt binnen enkele minuten online of telefonisch een afspraak maken
  • 2. Onze betrouwbaare monteur komt bij u thuis
  • 3. Onze monteur stelt vervolgens een diagnose op
  • 4. Op basis van deze diagnose, stelt hij een prijsopgave op
  • 5. Deze worden toegelicht en bij akkoord begint de monteur aan de reparatie van uw witgoed apparaat

Wij werken met gedreven en vriendelijke witgoed monteurs. Onze betrouwbare reparateurs hebben een hoge kennisniveau. Dit is te danken aan hun bijscholing in witgoed reparaties en ervaring in het vak. Wij streven ernaar om u zo goed en snel mogelijk te helpen. Wij willen net als u weer uw witgoed werkend zien.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een witgoed reparatie?

Een afspraak inplannen kan via het telefoonnummer 085-0193305 of via het aanvraagformulier op de website.

Wat zijn de tarieven voor een witgoed reparatie?

Voor een all-in prijs van €69,- krijgt u van ons een volledige diagnose en 15 minuten reparatie. Indien de reparatie langer duurt dan 15 minuten, betaalt u €24,50 per kwartier extra.

Heb ik garantie op de uitgevoerde witgoed reparatie en/of onderdelen die geleverd zijn?

U heeft bij ons standaard 3 maanden garantie op de reparatie en 1 jaar op onderdelen.

Hoe kan ik mijn witgoed reparatie afspraak annuleren en zijn daar kosten aan verbonden?

Annuleren kan alleen telefonisch of via Whatsapp (0686681181). Kosteloos annuleren kan alleen als uw afspraak niet binnen 72 uur plaatsvindt. Binnen 72 uur voor uw afspraak annuleren betaalt u €25,- aan annuleringskosten en binnen 24 uur voor uw afspraak annuleren betaalt u €69,- aan annuleringskosten.

herman repareert witgoed reparatie
witgoed monteur
jonathan repareert een wasmachine