Wasmachine of Witgoed reparatie Alphen aan den Rijn.

Heeft uw witgoed apparaat een mankement of storing getroffen? U kunt dan bij ons, witgoedserviceholland.nl terecht. Wij zijn gespecialiseerd in witgoed reparaties. Onze monteurs zijn ook bij u in de buurt werkzaam. Wij kunnen alle problemen wat betreft witgoed verhelpen met behulp van onze betrouwbaare en vriendelijke monteurs. Onze monteurs geven altijd een 100% eerlijke storingsdiagnose.

monteur online Momenteel 3 witgoed monteurs beschikbaar in Alphen aan den Rijn.

Meer dan 30 jaar ervaring

Wasmachine reparatie
Koelkast reparatie
Vaatwasser reparatie
Droger reparatie
Ervaren monteurs

Bel naar: 085-0193305

Direct een afspraak maken
Alle merken & soorten witgoed
100% eerlijke storing diagnose(s)

Géén voorrijkosten
Géén parkeerkosten
Vroeg gebeld? Vandaag hersteld!

Meer dan 30 jaar ervaring
Beste in wasmachine reparatie
Professioneel & betrouwbaar

Professionele en vriendelijke witgoed monteur,
wij repareren alle soorten storingen bij wasmachines, vaatwassers, drogers, wasdroogcombinaties & meer.

Wij hebben een grote voorraad aan originele witgoed onderdelen. Wij kunnen snel handelen dankzij onze directe contact met witgoedleveranciers. Wij handelen snel en kunnen dus indien dit nodig is een vervangend onderdeel snel aanleveren.

Oudshoorn Ridderveld
Zegersloot Hoorn
Hoge Zijde Lage Zijde
Steekterpolder Kerk en Zanen
Rietveld Aarlanderveen
Zwammerdam

 

Twijfelt u of wij ook in uw regio werkzaam zijn? Aarzel niet en neem contact op!

Alphen aan den Rijn witgoed

Alle regio’s rondom Alphen aan den Rijn (+25km). Geen voorrijkosten.

Inmiddels zijn wij rijk aan 15 jaar ervaring in witgoed reparaties. Wij zijn werkzaam in Alphen aan den Rijn en omgeving. Wij hebben ook monteurs werkzaam bij u in de buurt. Wij streven ernaar om uw witgoed apparaat zo snel mogelijk weer functionerend te zien. Uw wensen en belangen staan bij ons voorop. Maak telefonisch of online een afspraak bij ons. Wij sturen u onmiddellijk één van onze ervaren en betrouwbare monteurs op naar uw locatie.

Mogen wij u terugbellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wasmachine reparatie Alphen aan den Rijn

De levensduur van een wasmachine is ongeveer 15 tot 20 jaar. Het kan zich voordoen dat in die tijd uw wasmachine een reparatie of nieuw onderdeel nodig heeft.

Wanneer uw wasmachine een storing of mankement treft kan een reparatie of een onderdeel vervangen uw probleem verhelpen. Niemand wacht op langdurige- of logistieke problemen. Onze service is snel, dus maak nu uw wasmachine reparatie Alphen aan den Rijn afspraak. WIj zijn gespecialiseerd in wasmachine reparaties en beschikken over getalenteerde en gedreven monteurs die elk wasmachine probleem kunnen oplossen.

Wij repareren alle soorten merken en storingen van elk type wasmachine!

wasmachine reparatie alphen aan den rijn

Bekende gebreken bij wasmachines:

De wasmachine pompt niet af / centrifugeert niet.
De wasmachine neemt geen waspoeder / lekt water uit de zeepbak
Neemt geen water
Blijft water nemen / blijft hangen in programma
Schrapend geluid bij het centrifugereren
(Roest) vlekken in de was

Herkent u één van deze deze problemen?
Neem dan contact met ons op voor een wasmachine reparatie Alphen aan den Rijn.

Maak snel een afspraak bij één van onze ervaren monteurs. Bel ons of maak online een afspraak.

Bent u bang voor hoge reparatiekosten? Dit is niet nodig. Een wasmachine reparatie Alphen aan den Rijn is voordeliger dan u denkt. Helemaal bij ons! Wij zijn maar liefst 63,3% voordeliger. Dit is te danken aan het feit dat wij geen voorrijkosten en parkeerkosten in rekening brengen. Dat is mooi meegenomen. Aarzel dus niet langer en maak nu telefonisch of online uw wasmachine reparatie Alphen aan den Rijn afspraak.

Wij hanteren een volkomen transparante werkwijze. Onze monteurs geven alleen 100% eerlijke storingsdiagnose. Wij sturen u één van onze betrouwbare monteurs op. Wij zijn onderhand 15 jaar een erkend Nederlands witgoed bedrijf in Alphen aan den Rijn en omgeving. Wij komen in onder andere Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot, Hoorn, Hoge Zijde, Lage Zijde, Steekterpolder, Kerk en Zanen, Rietveld, Aarlanderveen en Zwammerdam.

Bel of maak online binnen een paar minuten een afspraak. Wij zijn flexibel, dus maak een wasmachine reparatie Alphen aan den Rijn afspraak wanneer het U het beste uitkomt.

Bent u suf van het zoeken naar een goede witgoed bedrijf op internet? Zit u vast? Aarzel niet langer en schakel ons nu in voor uw wasmachine reparatie Alphen aan den Rijn . U zult versteld staan over hoe snel wij uw defecte wasmachine kunnen repareren. U rekening bij ons zal voordelig zijn. Wij rekenen namelijk geen voorrijkosten en geen parkeerkosten. Wij rekenen slechts 69 euro voor de storingsdiagnose, de reparatiekosten en een 15 minuten arbeidsloon.

Het kan zijn dat er een onderdeel vervangen moet worden. De reparateur bespreekt dit vooraf netjes met u. Dit doet hij met behulp van een prijsopgave en diagnose. Hij in overleg met u gaat hij verder met de reparatie. Wij willen niet dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wij hanteren een 100% transparante aanpak.

Bij het afrekenen kunt u zowel pinnen, als contant betalen. De keuze ligt geheel aan u. Wij hebben echter wel een voorkeur aan pinnen.

Het kan zich voordoen dat de monteur in zijn diagnose vaststelt dat een reparatie financieel niet verstandig is. Onze monteur geeft u een 100% eerlijke storingsdiagnose. Wij willen niet dat u onnodige reparatiekosten maakt. Wij denken met u mee.

Monteur komt op locatie
Snel beschikbaar
100% betrouwbaare monteur

wasmachine reparatie alphen aan den rijn

Vaatwasser reparatie Alphen aan den Rijn

Een vaatwasser is witgoed apparaat wat niet alleen tijdbesparend is, maar ook nog eens voor gemak staat. Niemand wil zijn kostbare tijd besteden aan afwassen. Al helemaal niet als het sneller kan.

Wanneer de vaatwasser een defect of storing treft kan dit niet alleen vervelend zijn, maar ook hinderlijk. Al helemaal voor restaurants, hotels, bedrijven met werknemers of grote huishouden met veel kinderen. Een eenvoudige vaatwasser reparatie Alphen aan den Rijn door één van onze betrouwbaare monteurs kan uw probleem verhelpen. Onze getalenteerde monteurs kunnen alle vaatwasser problemen oplossen!

U kunt ons nu inschakelen voor uw vaatwasser reparatie Alphen aan den Rijn. U kunt telefonisch of online een afspraak maken. Wij sturen u meteen een vriendelijke en bekwame monteur.

Bij ons kunt u snel en gemakkelijk een afspraak maken. Dit kan zowel, telefonisch als online. Wij zijn flexibel, dus maak een afspraak wanneer het U het beste uitkomt. Maak nu uw vaatwasser reparatie Alphen aan den Rijn en maak weer gebruik van uw vaatwasser.

vaatwasser reparatie alphen aan den rijn

Geen parkeer- of voorrijkosten (geen starttarief)

100% betrouwbaare reparateur

Reparatie aan huis (snel en gemakkelijk!)

De meest voorkomende problemen bij vaatwassers:

De vaatwasser droogt niet goed
De vaatwasser is aangetast
De vaatwasser stinkt
De vaatwasser gaat niet aan
De vaatwasser blijft draaien
De vaatwasser sproeit niet

Herkent u één van deze deze problemen? Neem dan contact met ons op voor een vaatwasser reparatie Alphen aan den Rijn. Al ruim 15 jaar werkzaam in Alphen aan den Rijn en omgeving. Maak snel een afspraak! Contacteer ons telefonisch of online voor een afspraak.

Droger reparatie Alphen aan den Rijn

De wasdroger is een opkomend witgoed apparaat. Steeds meer huishoudens beschikken over een wasdroger. De was ophangen in uw tuin of balkon is tijdrovend. Wanneer de droger een defect of storing treft is dit onaangenaam. Wij zijn gespecialiseerd in droger reparaties. U kunt ons direct inschakelen voor uw wasdroger reparatie Alphen aan den Rijn. Wij zorgen ervoor dat uw wasdroger vanouds wordt. Onze bedreven en vriendelijke monteurs zorgen ervoor dat uw droger weer werkt.

droger reparatie alphen aan den rijn

100% betrouwbaare monteur

Tot 63,3% goedkoper

Direct beschikbaar

De meest voorkomende problemen bij drogers:

De droger droogt niet goed meer
De droger gaat niet meer aan
De droger maakt wel geluid, maar draait niet meer
Programma droger stopt, voordat programma klaar is

Herkent u één van deze bovengenoemde problemen? Neem dan contact met ons op voor een wasdroger reparatie Alphen aan den Rijn! Wij zijn al 15 jaar werkzaam in Alphen aan den Rijn en omgeving. Maak nu snel een afspraak! U kunt ons telefonisch of online bereiken.

Witgoed monteur in Alphen aan den Rijn

Neem nu telefonisch contact met ons op en maak een afspraak binnen enkele minuten. Onze reprateur komt uw witgoed repareren aan huis. Dit is zowel gemakkelijk, als snel.

Onze werkwijze bij witgoedserviceholland.nl

1. Binnen een paar minuten telefonisch of online een afspraak maken
2. Onze ervaren en vriendelijke monteur komt bij u thuis
3. De monteur stelt een diagnose op
4. De monteur maakt een prijsopgave
5. Hij legt u deze uit en bij akkoord begint de monteur aan de reparatie van uw witgoed apparaat

Wij werken met betrouwbare en bedreven witgoedmonteurs. Onze ervaren reparateurs hebben een hoog kennisniveau. Dit is te danken aan bijscholing in witgoed reparaties bij witgoedfabrikanten en praktische ervaring. Wij streven ernaar om u zo goed en snel mogelijk te helpen. Wij willen net zoals u dat uw witgoed weer functioneert!

Hoe maak ik een reparatie afspraak?

Via het aanvraagformulier die u kunt vinden op de website, kunt u makkelijk een reparatie afspraak aanvragen. Ook kunt u telefonisch een reparatie afspraak inplannen. Een afspraak inplannen kan heel makkelijk via het aanvraagformulier op de website of telefonisch via het nummer 085-0193305.

Wat houdt het all-in prijs van een witgoed reparatie in?

Bij ons betaalt u 69 euro voor het all-in prijs, hierbij zit een volledige diagnose met 15 minuten reparatie bij inbegrepen. Als de reparatie langer duurt dan 15 minuten, betaalt u €24,50 per kwartier extra.

Hoe kan ik mijn witgoed reparatie afspraak annuleren?

Annulering kan via de telefoon of via een berichtje op Whatsapp (0686681181). Annuleren kan bij ons altijd, echter kunnen er annuleringskosten in rekening gebracht worden. Annuleren binnen 24 uur voor uw afspraak betaalt u €69,- en annuleren binnen 72 uur voor de afspraak betaalt u €25,-. Afspraken daarbuiten kunt u wel kosteloos annuleren.

Welke betaalwijze hanteren jullie voor een witgoed reparatie?

Achteraf betalen is mogelijk als u een zakelijke klant bent. U krijgt dan namelijk van ons de factuur per e-mail die u binnen 14 dagen dient te betalen. Particuliere klanten kunnen helaas niet achteraf betalen. Het bedrag dient dan per direct betaald te worden aan de monteur, dit kan per pin of contant afrekenen.

herman repareert witgoed reparatie
witgoed monteur
jonathan repareert een wasmachine