Reviews

Bekijk hier beoordelingen van tevreden klanten bij Witgoedservice Holland.


Jonathan Vermeer.
uit Rotterdam
Wasmachine Reparatie“Monteur thijs is vandaag bij mij thuis geweest en heeft de wasmachine van mijn vader netjes gerepareerd. Hij was binnen 10 minuten al klaar met de klus, de koolborstels waren namelijk versleten en waren aan vervanging toe. Pinnen was mogelijk bij de monteur.”


Beoordeling witgoed monteur Thijs:
ster

Noëlle Ahmad.
uit Utrecht
Vaatwasser Reparatie“Het probleem was binnen enkele minuten gevonden door de monteur. Hij was binnen 15 minuten klaar met monteren en onze vaatwasser doet het weer helemaal goed! Super bedankt.”


Beoordeling witgoed monteur Pepijn:
ster

Laat een review achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thea Rosendahl.
uit Leiden
Wasdroger Reparatie“Ik wil onze monteur Thijs even een bedankje schrijven. Hij was niet alleen vriendelijk, maar enorm behulpzaam. Onze droger deed het plotseling niet en na dit bedrijf gebeld te hebben kregen we de volgende dag al een afspraak. Susan aan de telefoon was trouwens ook heel lief. Thijs kwam langs heeft ons binnen 10 min geholpen. Dat was heel fijn. Hij heeft zelfs nog een kopje koffie bij ons gedronken. Nogmaals bedankt. Groetjes Thea en Wim uit Leiden.”


Beoordeling witgoed monteur Thijs:
ster

Heleen van de Wijdeven.
uit Zoetermeer
Wasmachine Reparatie“Onze vertrouwde wasmachine van 8 jaar deed het plotseling niet meer. Gelukkig kwam Bram ons helpen. Ik wil Bram namens mij en Aart bedanken. Aart vindt het nu lastig om te klussen. Hulp was fantastisch. Snel en goed gerepareerd. Onze wasmachine werkt weer. Heleen.”


Beoordeling witgoed monteur Bram:
ster

Francis Bernards.
uit Utrecht
Vaatwasser Reparatie“Onze Bosch vaatwasser deed al een tijdje gek. Er bleef water liggen. We hebben het zelf niet kunnen oplossen, dus wij benaderde dit bedrijf. Blijkbaar lag het aan de filters! De monteur had dit binnen enkele minuten ontdekt en gerepareerd. Heel erg dankbaar. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Ze hebben mij snel en netjes geholpen. Mijn vaatwasser doet het in ieder geval weer!”


Beoordeling witgoed monteur Herman:
ster

Teus van ’t Ende.
uit Zoeterwoude
Wasdroger Reparatie“De droger droogde de was een tijdje niet meer goed, zoals eerst. Nu doet die het weer prima!! Dit is dankzij de aardige monteur die goed heeft geholpen. Na 15 minuten was hij al klaar met repareren en deed mijn droger het weer zoals eerst. Topper die Sam!”


Beoordeling witgoed monteur Sam:
ster

Mirle van de Vendel.
uit Rotterdam
Wasmachine Reparatie“Het water in mijn wasmachine pompte niet meer uit zichzelf af. na een aantal bedrijven gebeld te hebben, kwam ik dit bedrijf tegen. zij waren het meest voordelige van allemaal. was echt tof dat ze geen voorrijkosten en parkeerkosten rekenen want andere bedrijven deden dit wel. de monteur was echt binnen 15 minuten klaar met repareren, wat super fijn was. dus nogmaals heel erg bedankt! mijn wasmachine is weer helemaal gefikst!”


Beoordeling witgoed monteur Thijs:
ster

Kiran Rademaker.
uit Dordrecht
Vaatwasser Reparatie“Er lekte water bij de deur van mijn Siemens vaatwasser. Ik heb onderzoek gedaan welk bedrijf het meest voordelig was in mijn buurt. Dit bedrijf is echt het meest voordelig en na de reparatie kan ik ook zeggen de beste service. De monteur genaamd Emre was echt vriendelijk en heel erg behulpzaam. Top service, bedankt :D”


Beoordeling witgoed monteur Emre:
ster

Dominic Truijen.
uit Den Haag
Wasmachine Reparatie“Mijn wasmachine is goed gerepareerd hoewel hij ietsjes later later was in verband met file. Hij had echter wel netjes gebeld om dat door te geven. Mijn wasmachine doet het in ieder geval wel weer. Bedankt mannen.”


Beoordeling witgoed monteur Johan:

Devin Stubbe.
uit Boskoop
Wasdroger Reparatie“Mijn Indesit droger draaide niet mee. Ik had het zelf even geprobeerd, maar heb het zelfs erger gemaakt. Blijkbaar waren de koolborstels versleten. De monteur wist dit binnen 10 minuten. Snel gerepareerd en heel vriendelijk. Mijn droger doet het weer als vanouds.”


Beoordeling witgoed monteur Jonathan:
ster

Djordi Potters.
uit Alphen aan den Rijn
Wasmachine Reparatie“Wij hadden helaas een wasmachine lekkage wat heel vervelend was. Alles lag onder water. Snel even gegoogeld en kwam uiteindelijk uit op dit bedrijf. Het was het goedkoopst en had goeie reviews. Ik ben zeker niet teleurgesteld. MIjn wasmachine doet het weer! Dank.”


Beoordeling witgoed monteur Sam:
ster

Marinus Hoever.
uit Leiden
Vaatwasser Reparatie“De display van onze vaatwasser deed het niet meer. Ik had het even op het internet gezocht en vond een paar oplossing. Jammer genoeg lukt het niet in mijn eentje. Dit bedrijf was aangeraden door mijn broer en ik ben heel erg tevreden. Mijn vaatwasser werkt weer.”


Beoordeling witgoed monteur Pepijn:
ster

Hadassa van den Biggelaar.
uit Rotterdam
Droger Reparatie“Heel erg goed geholpen door een monteur genaamd Johan. Vriendelijk en behulpzaam. Hij wist veel af van de droger en heeft mij zelfs tips gegeven om de levensduur van mijn droger te verlengen. Bedankt hiervoor! De reparatie ging tevens ook goed, snel en netjes.”


Beoordeling witgoed monteur Mevlüt:
ster

Kyan Hupkens.
uit Den Haag
Wasmachine Reparatie“Wij hebben nu al 10 jaar onze wasmachine in gebruik. Hij heeft nog nooit een mankement opgelopen. Dit was tot vorige week. Er bleef water liggen. Dit bedrijf heeft het probleem grondig en snel verholpen. Binnen 20 minuten was hij klaar. SO naar Mevlüt voor het repareren.”


Beoordeling witgoed monteur Mevlüt:
ster

Markus Jongsma.
uit Hillegom
Vaatwasser Reparatie“Onze vaatwasser maakte onze afwas niet goed meer schoon en dit was heel vervelend. Wij wonen met zn 6en dus dit kost veel moeite en tijd. Even gebeld en dit bedrijf kon de volgende dag al komen. Heel fijn natuurlijk. De reparatie zelf ging ook heel soepel. Snel gewerkt dus dat was fijn. Ik moest namelijk naar werk. Ik raad dit bedrijf aan! Heel betrouwbaar en nette werkers.”


Beoordeling witgoed monteur Bram:
ster

Jesca Blaauwgeers.
uit Katwijk
Wasmachine Reparatie“Mijn wasmachine deed het gwn opeens niet meer! Hij ging niet meer aan, dus ik wist niet wat ik moest doen. Mn vriend probeerde het op te lossen, maar had het erger gemaakt denk ik. Even opgebeld in de ochtend en zij kwamen de dag zelf nog. De reparatie ging snel. Hij had binnen 20 min alles gerepareerd en de diagnose gesteld. Super service!!”


Beoordeling witgoed monteur Herman:
ster

Phoebe de Beer.
uit Hilversum
Vaatwasser Reparatie“Echt een topper! Ik woon met 3 vriendinnen samen en we hebben nooit echt tijd om af te wassen dus toen de vaatwasser stuk ging was dat echt heel onhandig. Als studenten zochten we een goedkoop alternatief dus dit was echt geweldig. Hij kwam echt heel snel en was binnen 15 minuten al klaar. Ik raad ze dus echt aan! Ze brachten trouwens geen voorrijkosten en parkeerkosten in rekening wat echt top was.”


Beoordeling witgoed monteur Joost:
ster

Nash Heezen.
uit Noordwijk
Wasdroger Reparatie“Onze Miele wasdroger deed een tijdje heel gek. Hij draaide blijkbaar zwaar ofso. Thijs, de monteur had het echt snel gerepareerd. Heel betrouwbaar en netjes is hoe ik dit bedrijf zou omschrijven.”


Beoordeling witgoed monteur Thijs:
ster

Jans Lazeroms.
uit Sassenheim
Wasmachine Reparatie“De reparatie is goed gegaan en de monteur wist binnen 10 minuten al wat het probleem was. Monteur was wel 2 minuten te laat, maar dat kan wel eens gebeuren.”


Beoordeling witgoed monteur Pepijn:

Ytsje van den Pol.
uit Voorburg
Vaatwasser Reparatie“Mijn vaatwasser maakte mijn afwas niet optimaal schoon/droog waardoor ik eigenlijk de afwas dubbel moest doen. Ik kreeg bij dit bedrijf een heel lief meisje aan de telefoon die mij de dag erna al een afspraak kon bieden. Helemaal prima natuurlijk. De reparateur was echt deskundig en snel. Hij was binnen 20 minuten al klaar met de reparatie. Heel fijn natuurlijk. De reparatiekosten vielen ontzettend tegen. Er werden ook geen voorrijkosten en parkeerkosten in rekening gebracht! Dit is waarschijnlijk waarom het zo goedkoop was. Aanrader.”


Beoordeling witgoed monteur Sam:
ster

Ivan ter Maat.
uit Noordwijk
Wasdroger Reparatie“Goed geholpen. Snelle service binnen 15 klaar en droger deed het weer helemaal goed zoals eerst.”


Beoordeling witgoed monteur Mevlüt:
ster

Henriëtte Wiersma.
uit Katwijk
Vaatwasser Reparatie“Ik wil Pepijn de monteur bedanken voor zijn inzet. Hij was ontzettend behulpzaam en gaf mij aan het einde heel veel tips voor mijn vaatwasser. Handig en betrouwbare monteur! Er werd keurig een half uur van te voren gebeld voor mijn afspraak. Dit was heel fijn met werk enzo. Netjes gewerkt.”


Beoordeling witgoed monteur Pepijn:
ster

Emiel Dobbe.
uit Amsterdam
Wasmachine Reparatie“Na 2 bezoeken van een ander bedrijf was mijn wasmachine zo goed als dood. Ik wilde nog 1 laatste keer proberen maar dan met een ander bedrijf. Gebeld en een afspraak gekregen voor dezelfde dag nog. Ongelofelijk, de monteur had binnen 10 min al door wat er aan de hand was en wat hij nodig had. Binnen 20 min was die weer weg en ik had een werkende wasmachine! Heel erg onder de indruk. Zeer betrouwbaar bedrijf en werken snel en hebben verstand van wat ze doen.”


Beoordeling witgoed monteur Jonathan:
ster

Luz van Oort.
uit Den Haag
Vaatwasser Reparatie“De vaatwasser lekte al heel lang water en dus heb ik jullie gebeld. Heel fijn dat jullie zo snel konden komen. De reparatie is goed gedaan dus bedankt!”


Beoordeling witgoed monteur Mevlüt:
ster

Jayno Vermeer.
uit Utrecht
Droger Reparatie“Toppers!!!”


Beoordeling witgoed monteur Sam:
ster

Hanne Verkooijen.
uit Sassenheim
Vaatwasser Reparatie“De monteur, Martijn, heeft mij ontzettend goed geholpen. Ik was bang dat ik een nieuwe vaatwasser moest aanschaffen, maar gelukkig was dit niet nodig. Mijn complimenten naar Martijn die mij ook nog eens tips gaf over hoe ik mijn vaatwasser het beste moet onderhouden.”


Beoordeling witgoed monteur Martijn:
ster

Luz van Oort.
uit Boskoop
Wasmachine Reparatie“Goede en snelle reparatie.”


Beoordeling witgoed monteur Pepijn:
ster

Tjomme Krijt.
uit Rotterdam
Wasmachine Reparatie“Vorige week gebeld om een afspraak te maken. Heel erg blij dat de monteur gelijk de dag erna langs kon komen. Hij heeft mijn wasmachine snel kunnen repareren zonder enkele onderdelen te hoeven vervangen. Bedankt voor de service!!!”


Beoordeling witgoed monteur Jonathan:
ster

Miryam Koeslag.
uit Delft
Wasmachine Reparatie“Top service. De wasmachine die ik heb laten repareren was al een paar jaar oud daarom dacht ik dat het verstandig zou zijn om een nieuwe te kopen, maar gelukkig was dit toch niet nodig. Hij doet het weer als nieuw. Heel erg bedankt. Ik ben erg blij met de service!”


Beoordeling witgoed monteur Emre:
ster

Rosanne Schier.
uit Rotterdam
Wasdroger Reparatie“5 sterren voor mijn wasdroger reparatie. toppers.”


Beoordeling witgoed monteur Sam:
ster

Loubna Haji.
uit Zoetermeer
Vaatwasser Reparatie“4 sterren, omdat de monteur zijn gereedschap in de auto was vergeten en dus terug naar beneden moest. Dit is opzich niet heel erg, maar hierdoor 4 ipv 5 sterren. Verder verliep alles namelijk heel goed. De reparatie was binnen 20 min klaar en mijn vaatwasser deed het weer zoals eerst. Bedankt Herman!”


Beoordeling witgoed monteur Herman:

Liene Cuijpers.
uit Alkmaar
Wasmachine Reparatie“Ik heb een 6 jaar oude Miele wasmachine en die ging niet meer aan. De monteur (Herman) kwam en wist binnen enkele minuten al wat er aan de hand was. De reparatie was snel en verliep soepel. Ik was opgelucht dat er geen onderdelen nodig waren. Top service.”


Beoordeling witgoed monteur Herman:
ster

Natasja Suurland.
uit Hoorn
Wasdroger Reparatie“De trommel draaide niet meer en Bram de reparateur heeft onze droger weer gerepareerd. Hij doet het weer zoals eerst. Hartelijk dank.”


Beoordeling witgoed monteur Bram:
ster

Thom Veen.
uit Haarlem
Wasmachine Reparatie“Top service! Ik raad ze zeker aan.”


Beoordeling witgoed monteur Sam:
ster

Mellisa Schriemer.
uit Alkmaar
Vaatwasser Reparatie“Onze vaatwasser maakte de afwas niet meer goed schoon. Daarom wilde wij dit graag laten repareren. De reparatie was heel snel gedaan en onze vaatwasser maakt nu de afwas wel goed schoon. Heel voordelig het bleef bij 65 euro en geen extra kosten ofso. Geen voorrijkosten enzo. Goede service.”


Beoordeling witgoed monteur Pepijn:
ster

Bodine van den Oever.
uit Amsterdam
Wasmachine Reparatie“Wij hadden stapels met vieze was in onze studentenhuis dus we hadden zo snel mogelijk een reparateur nodig. Gelukkig kon hij de volgende dag al. Als studenten zochten wij iets voordelig, dus dit was ideaal. Het bleef bij 65 eu en er werden geen voorrijkosten en parkeerkosten in rekening gebracht. Dit is echt fijn zeker met onze locatie. Hele fijne service bedankt!!!”


Beoordeling witgoed monteur Thijs:
ster

Lute van Basten.
uit Beverwijk
Wasdroger Reparatie“Onze wasdroger is heel snel en goed gerepareerd. Duimpjes omhoog!”


Beoordeling witgoed monteur Johan:
ster

Noor Fijkes de Groot.
uit Leiden
Vaatwasser Reparatie“Echt een top gasten! Ze kwamen dezelfde dag nog dat ik had gebeld. Dit was heeeeel fijn, want onze club had een feestje dus we konden veel afwas verwachten en keken daar echt tegenop. De kosten waren bij ons 65 euro en dat vind ik best goedkoop in vergelijking met andere. Ik raad ze dus zeker aan :)”


Beoordeling witgoed monteur Mevlüt:
ster

Karwan van Houten.
uit Bloemendaal
Wasmachine Reparatie“Mijn Samsung wasmachine had vorige keer ergens een defect opgelopen. Ik hoopte dat ik m zelf kon repareren, maar tevergeefs. De monteur (Joost) was echt heel behulpzaam en vriendelijk. Blijf zo doorgaan.”


Beoordeling witgoed monteur Joost:
ster

Poppy Levine.
uit Amsterdam
Wasmachine Reparatie“Great service from these guys. It was quick and cheap. Thanks a lot!! I definitely recommend this company to anyone in Amsterdam. My washing machine works like it did before.”


Beoordeling witgoed monteur Pepijn:
ster

Jorrin van de Louw.
uit Amstelveen
Vaatwasser Reparatie“Onze Samsung vaatwasser deed het niet meer, dus hebben wij snel een monteur laten komen kijken. Na 10 minuten wist hij het probleem en werkte onze vaatwasser weer. Snel en goedkoop. Ik raad ze zeker aan.”


Beoordeling witgoed monteur Thijs:
ster

Alberdina van den Oetelaar.
uit Bloemendaal
Wasdroger Reparatie“Goeie service voor de goedkope prijs. Gezellige en aardige vent.”


Beoordeling witgoed monteur Martin:
ster

Ahmad Bethlehem.
uit Hoorn
Wasmachine Reparatie“BEDANKT!! echt goede werk.”


Beoordeling witgoed monteur Pepijn:
ster

Willianne van Gent.
uit Katwijk
Vaatwasser Reparatie“Maandag gebeld en dinsdag al een afspraak. De reparatie zelf ging ook heel goed was snel en best goedkoop. Ik betaalde 65 euro voor de reparatie, maar mijn vaatwasser doet het nu wel weer helemaal goed.”


Beoordeling witgoed monteur Joost:
ster

Bonnie de Smet.
uit Rotterdam
Wasdroger Reparatie“Er kwam een hele rare geur uit mijn droger. Het leek mij handig om een expert hiernaar te laten kijken. Eergisteren is die gerepareerd en die rare geur is helemaal verdwenen. Ik ben heel erg tevreden. Ze rekenen geen voorrijkosten en parkeerkosten dus was goedkoop. Aanradertje.”


Beoordeling witgoed monteur Joost:
ster

Milco Botermans.
uit Alkmaar
Wasmachine Reparatie“Miele wasmachine lekte en dus heb ik er een monteur naar laten kijken. Ik had dinsdagochtend gebeld en kreeg dinsdagmiddag al een afspraak. Echt geweldig. Top service en vriendelijke monteur die je graag thuis binnen laat.”


Beoordeling witgoed monteur Mevlüt:
ster

Lois Korbee.
uit Den Haag
Vaatwasser Reparatie“De monteur was ietsjes later in verband met file, wel netjes gebeld. Toen hij kwam was de reparatie wel heel goed. Mijn vaatwasser doet het weer!”


Beoordeling witgoed monteur Martin:

Ilva Noten.
uit Haarlem
Wasmachine Reparatie“Mijn wasmachine doet het weer! Vriendelijk en behulpzaam. Hartelijk bedankt!”


Beoordeling witgoed monteur Johan:
ster

Brit Gerding.
uit Beverwijk
Wasdroger Reparatie“Snel, goedkoop en betrouwbaar. Heel erg onder de indruk. De monteur gaf me zelfs tips over hoe ik het beste met mijn wasdroger kon omgaan. Monteur was niet alleen vriendelijk, maar ontzettend behulpzaam. Ik raad ze zeker aan! Mijn monteur heette volgens mij Thijs, dus nogmaals bedankt.”


Beoordeling witgoed monteur Thijs:
ster

Roos Bogaards.
uit Amstelveen
Vaatwasser Reparatie“Er bleef steeds maar water liggen in mijn vaatwasser en mijn vader probeerde het eerst zelf, maar het lukte maar niet. Ik had gebeld op een dinsdag en mijn afspraak was al op de woensdag. Dit was natuurlijk heel relaxed. Er werd netjes een half uur van te voren gebeld en de reparatie zelf verliep heel goed. Topper die Sam!! Mijn vaatwasser is in ieder geval weer net als nieuw.”


Beoordeling witgoed monteur Sam:
ster