Over ons

Heeft u ooit een kapotte witgoed apparaat gehad? Dan weet u als geen ander hoe vervelend dit kan zijn. Witgoed apparaten zorgen ervoor dat al uw huishouden op rolletjes loopt en als er een ervan stuk is kan dit veel frustraties opleveren. Het is belangrijk voor uw huishouden om snel een betrouwbare en vakkundig monteur te vinden.

Witgoedserviceholland heeft betrouwbare en vakkundige monteurs die bijna ieder reparatie kunnen uitvoeren. Ook werken wij met externe monteurs die u komen helpen namens ons. U kunt van ons op aan dat ook deze externe monteurs vakkundig en betrouwbaar zijn.

wasmachine

Direct een afspraak maken
Alle merken & soorten witgoed
100% eerlijke storing diagnose(s)

Meer dan 30 jaar ervaring
Beste in wasmachine reparatie
Professioneel & betrouwbaar

Witgoedserviceholland hanteert lage prijzen die ook gelden als er een externe monteur langs komt. Wij vinden het belangrijk om transparant werken en zullen van tevoren altijd vertellen hoe we te werk gaan en wat de prijzen zullen zijn. Alle monteurs die vanuit Witgoedserviceholland u komen helpen zullen professioneel en zorgvuldig met uw witgoed apparaat omgaan. Vaak kunnen wij u ook op dezelfde dag of volgende dag helpen om uw witgoed apparaat weer aan de praat te krijgen.

In verschillende regio’s van het land komen onze monteurs bij u lang. De monteurs van Witgoedserviceholland hebben jarenlange ervaring met ieder merk witgoed. Zij beschikken kennis over Samsung, Miele, Beko en nog veel meer!

Onze monteurs kunnen bij iedere storing of reparatie voor u uitvoeren. Mocht de reparatie niet rendabel zijn (u kunt bijvoorbeeld voor dat geld een nieuwe apparaat kopen) dan kunt u kosteloos afzien van de reparatie. U betaalt dan alleen het starttarief. De monteur zal u altijd eerlijk adviseren of een reparatie rendabel is.

Al onze monteurs worden periodiek bijgeschoold, zodat zij bijblijven van alle nieuwste ontwikkelingen rondom witgoed. Zo kunnen zij u nog beter van dienst zijn!

witgoed reparatie merken

Wanneer u merkt dat u een probleem heeft met uw witgoed apparaat, zijn we slechts een telefoontje verwijderd!

085-0193305

Storing melden

Ma – Zo 08:00 tot 21:00

Witgoed reparatie nodig?

Wasmachine reparatie
Vaatwasser reparatie
Wasdroger reparatie
Koelkast reparatie
Vriezer reparatie

Mogen wij u terugbellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.